Antena Căutare

"Erau rechini peste tot!" Camerele au surprins imagini pe plaja pe care au avut loc cele mai multe atacuri

Plaja în apropierea căreia au loc cele mai multe atacuri de rechin este New Smyrna din Florida, SUA. Potrivit Guinness Book 2015, aici au fost înregistrate nu mai puțin de 238 de astfel de atacuri.

Plaja în apropierea căreia au loc cele mai multe atacuri de rechin este New Smyrna din Florida, SUA. Potrivit Guinness Book 2015, aici au fost înregistrate nu mai puțin de 238 de astfel de atacuri, relatează Agerpres.

Aşa arată cel mai mare peşte din lume! Monstrul marin cântăreşte 21,5 tone

Conform raportului International Shark Attack File (Evidența atacurilor de rechin în lume), actualizat de Universitatea din Florida, Volusia County, de care aparține plaja New Smyrna, ''merită îndoielnica distincție de capitala mondială a atacurilor de rechini asupra oamenilor''. De exemplu, numai în anul 2008 s-au înregistrat 24 de astfel de incidente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, în SUA, singurele trei atacuri fatale și neprovocate ale rechinilor din ultimii doi ani au avut loc doar în zona plajelor de pe Insula Maui, Hawaii. Cea mai recentă victimă este Margaret Cruse, de 65 de ani, atacată în timp ce practica snorkeling de, cel mai probabil, un rechin tigru.

Premieră mondială în medicină: Cum arată primul copil de lume căruia i-au fost transplantate ambele mâini... Noaptea rechinilor! Scufundarea navei USS Indianapolis, cel mai cumplit atac din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x