Antena Căutare

Experimentul suprem! A decis să bea PATRU LITRI de apă pe zi timp de o lună. Rezultatul i-a uimit şi pe medici

Un jurnalist din SUA a decis să facă un experiment inedit: să bea, timp de 30 de zile, patru litri de apă. Ce s-a întâmplat la final?!

Un jurnalist din SUA a decis să facă un experiment inedit: să bea, timp de 30 de zile, patru litri de apă.

Ce s-a întâmplat în organismul lui? În prima săptămână a observat că, din cauză că avea stomacul plin mai mereu, pofta de mâncare i s-a redus considerabil.

După zece zile şi-a dat seama că, atunci când se trezeşte dimineaţa, se simte mult mai odihnit şi mai energic. În plus, a realizat şi că nu mai avea nevoie de cafea, deşi în mod normal consuma în jur de trei căni zilnic, scriu cei de la The Mirror.

La finalul zilei nu mai era extenuat şi încă avea energie, deşi stilul de viaţă era acelaşi. Pe măsură ce experimentul continuă a mai observat că organismul lui s-a adaptat şi acum chiar îi era sete. Practic, nu mai consuma apa forţat, ci simţea nevoia să bea foarte multe lichide.

Finalul experimentului a venit cu o surpriză! Fiind mulţumit de rezultate, acesta şi-a propus să consume în continuare aceeaşi cantitate de lichid pentru tot restul vieţ​ii.

Când fiica lui a decis să se mărite, Dave a decis să-și vândă superbul Porsche! Câțiva ani mai târziu a avut parte de o ... Galerie FOTO: De peste două decenii, creează cele mai impresionante sculpturi...din nisip! Rezultatul te lasă fără cuvin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x