Antena Căutare

”Fălci” nu mai e un rechin, ci americanul care înghite cantități uriașe de mâncare! A devorat 72 de hotdogi în zece minute

Joey Chestnut este un concurent capabil să înghită în doar câteva minute cantități uriașe de mâncare. Marți, cu ocazia zilei naționale a Statelor Unite, sărbătorită în fiecare an pe 4 iulie, el a reușit performanța unică de a câștiga pentru a 10-a oară tradiționalul concurs de mâncat hotdogi, organizat în Coney Island, după ce a înghițit 72 de astfel de preparate culinare într-un interval de 10 minute, informează AFP.

Joey Chestnut este un concurent capabil să înghită în doar câteva minute cantități uriașe de mâncare. Marți, cu ocazia zilei naționale a Statelor Unite, sărbătorită în fiecare an pe 4 iulie, el a reușit performanța unică de a câștiga pentru a 10-a oară tradiționalul concurs de mâncat hotdogi, organizat în Coney Island, după ce a înghițit 72 de astfel de preparate culinare într-un interval de 10 minute, informează AFP, citată de Agerpres.

Acest californian în vârstă de 33 de ani, care are o greutate de 104 kilograme și este supranumit "Fălci", și-a depășit propriul record stabilit în 2016 (70 de hotdogi), intrând astfel în legenda acestui concurs insolit, organizat în fiecare an în Statele Unite începând din 1916 în Brooklyn, în apropiere de celebrul parc de distracții Luna Park.

Recordul lui personal — care este și recordul mondial în domeniu — este însă și mai valoros: el a înghițit 73,5 hotdogi în 10 minute în cadrul unei etape de calificare pentru acest concurs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce organizatorul competiției, George Shea, sărbătorea cu mult lirism victoria obținută de Joey Chestnut, despre care a spus că este "un erou american" prin excelență și, "o întruchipare a libertății și a idealului american", câștigătorul competiției a avut o atitudine mai modestă în urma victoriei sale de marți.

"Sunt doar un tip amuzant căruia îi place să mănânce", a declarat el în fața jurnaliștilor, după încheierea concursului. "Am noroc, călătoresc prin lumea întreagă și mănânc, făcându-i pe oameni să zâmbească", a adăugat câștigătorul.

Joey Chestnut, care și-a început cariera de "mâncător de competiție" în 2005, în timp ce era student, într-un concurs de mâncat sparanghel, intenționează să își îmbunătățească recordul anul viitor.

"Trebuie să mai lucrez la forma fizică, pentru a transpira mai puțin, pentru că asta m-a făcut să pierd timp (...) Trebuie să îmi înțeleg corpul mai bine, pentru a putea să îl împing până la limită", a explicat el.

Cum prezentau britanicii România în anul 1964. Un videoclip color de excepție! Un român nostalgic: „Nu cocălari la mare,... Galerie FOTO cu mulți centimetri! Pe la 16 ani, mama se urca pe scaun ca s-o sărute pe frunte! Ekaterina Lisina e femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x