Antena Căutare

Fără cuvinte! Scrisoare pentru mama vitregă a fiicei mele: "La naiba cu zâmbetul tău frumos. Plănuiam să te urăsc din tot sufletul. De ce îmi strici planurile?"

Câteva rânduri scrise de o femeie și adresate mamei vitrege a fiicei sale au devenit virale pe internet. Unii o consideră drept un exemplu de urmat... Mai jos, textul integral:

Fără cuvinte! Scrisoare pentru mama vitregă a fiicei mele: "La naiba cu zâmbetul tău frumos. Plănuiam să te urăsc din tot sufletul. De ce îmi strici planurile?" Galerie
| Women with Worth

Câteva rânduri scrise de o femeie și adresate mamei vitrege a fiicei sale au devenit virale pe internet. Unii o consideră drept un exemplu de urmat... Mai jos, textul integral:

"Nu mi-am dorit niciodată să fii în locul meu. Pur și simplu nu făceai parte din acest plan. Visând la familia mea, nu te-am inclus niciodată și pe ține. În viitor mă vedeam eu, tati și copilul nostru.

Sunt convinsă că nici tu nu ți-ai dorit o așa situație. Mă îndoiesc că ai planificat să fii mama unui copil căruia nu i-ai dat naștere. Pot paria că planul pentru familia ta era așa: tu, tati și copiii voștri împreună, nu eu și fiică mea. Pariez că atunci când visai că vei deveni mamă, te gândeai la momentul în care vei da naștere și nu la ziua în care te-ai căsătorit cu soțul tău. Sunt destul de sigură că nu ai plănuit că eu să fiu acolo.

Dar Dumnezeu are planuri care depășesc cu mult voința noastră. Când familia mea mică s-a destrămat pentru a forma două familii, am știut că va veni și acea zi în care te voi întâlni. În mintea mea erai o bestie, o femeie fără suflet, iar fiică mea nu te-ar fi vrut că mamă niciodată! Speram să nu arăți bine și mă rugăm că fiica mea să te urască. Nu suportam gândul că o altă femeie ar fi fost mamă copilului meu în lipsă mea.

Apoi ai apărut tu.

Nu erai deloc așa cum credeam. Trebuia să fii urâtă, îți amintești? Dar nu erai așa, erai minunată. Trebuia să fii foarte rea, îți amintești? Dar nu erai nici așa, erai o femeie dulce, răbdătoare.

Planurile mele erau date peste cap.

Imediat ce te-am privit în ochi, am înțeles că era la fel de greu și pentru ține. Inima mea s-a îmblânzit. La naiba cu zâmbetul tău frumos. Plănuiam să te urăsc din tot sufletul. De ce îmi stricai planurile?

Am vrut să nu mă înțeleg cu ține, însă îmi era imposibil. Ai acceptat-o pe fiică mea de la început; ai iubit-o necondiționat și asta înseamnă mult pentru mine. Ai inclus-o pe fiică noastră în tot ceea ce faci și ai ajutat-o să se simtă iubită și acceptată. Ai pus relația ei cu tatăl sau mai presus de relația ta și doar o femeie curajoasă și sigură pe ea face așa ceva.

În momentul în care eu și tatăl ei am hotărât să divorțăm, am știut că vom trăi în case separate și vor există momente în care ea avea nevoie de mamă ei și eu nu puteam fi acolo. Îți sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că ești acolo în lipsă mea. Sunt recunoscătoare că ai grijă de fiică mea și că nu o respingi. Ea are nevoie de o mamă în acea casă, iar tu faci o treabă uimitoare.

Ai respectat poziția mea că mamă de la bun început. Apreciez că nu luați o decizie singuri atunci când vine vorba despre fetiță noastră. Știu că situația noastră este rară. Nu prea vezi o mamă și o mamă vitregă trimițându-și sms-uri în care să își spună că se iubesc și se respectă reciproc. Ești un cadou de la viață.

Fiică noastră va crește fiind înconjurată de mai multă dragoste decât mi-am putut imagina vreodată. Nu a fost alegerea ei pentru a avea părinți divorțați și, chiar dacă nu aș dori unui copil să treacă printr-un divorț al părinților, pot spune că sunt recunoscătoare că ea are acum patru părinți care se înțeleg și se apreciază. Iată cum un eșec se poate transformă într-o binecuvântare.

Te sună cu mult drag pentru a îți povești ce a mai făcut atunci când este la mine, iar asta îmi face inimă să tresară din piept de bucurie.

Știu cum este atunci când o mamă nu o poate acceptă pe mamă vitregă a copilului sau în viață lor. Eu sunt mândră că ai acceptat să fii mamă fiicei mele și pentru asta îți voi mulțumi pentru totdeauna. Promit să respect mereu deciziile pentru care le iei pentru fiică mea. Îți promit că întotdeauna îi voi vorbi doar frumos despre ține. Mă rog că ea să nu fie niciodată în situația noastră a€“ chiar dacă este una pașnică a€“ dar, dacă va fi vreodată așa, promit să dau că exemplu relația noastră de co-părinți.

Femeie frumoasă, ești o bijuterie rară. Te iubesc!"



O fermă de porci a fost prădată în preajma Crăciunului, iar hoțul i-a lăsat un bilet proprietarului! Ce a putut să scrie... Zodiacul Chinezesc nu minte niciodată! Noi previziuni pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x