Antena Căutare

Femeia care a devenit bunică înaintea propriei sale mame. Care e explicația și cum e posibil

Melissa Kay, reporter de meserie, a povestit că a reușit să devină bunică înainte de mama ei. Toți cei care au auzit-o au fost curioși care e explicația.

bunica si nepoata Galerie
Melissa Kay, reporter de meserie, a povestit că a reușit să devină bunică înainte de mama ei. Toți cei care au auzit-o au fost curioși care e explicația. | Shutterstock

Melissa e tare mândră de faptul că a devenit bunică înaintea mamei sale. Femeia a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei, care e cu 11 ani mai mare, în mediul online. Cei doi au deja o relație de 15 ani. Ea a povestit că atunci când l-a cunoscut pe Bruce, el avea deja copii care erau adolescenți.

Melissa a devenit bunică înaintea mamei sale

În prezent, copiii soțului ei sunt toți trecuți de vârsta de 20 ani.

“Chiar dacă nu eu i-am crescut, am fost foarte implicată în viața lor”, a povestit Melissa, potrivit The Sun.

Citește și: Femeia care a născut primul copil cu regretatul ei soț la 14 luni de la moartea acestuia. Cum e posibil

În 2012, Melissa și Bruce și-au unit destinele, iar pentru ea, copiii lui Bruce au devenit și copiii ei. Melissa a devenit mamă vitregă pentru cei doi fii și fiica lui Bruce.

În urmă cu 5 ani, fiica vitregă a Melissei a anunțat-o că a rămas însărcinată și că va deveni în curând bunică. Astfel femeia a devenit bunică înaintă ca măcar să îi apară primele fire de păr alb. Ea a spus întreaga poveste într-o postare pe blog-ul Scary Mommy.

“În aceeași zi, sora mea m-a sunat să îmi spună că și ea este însărcinată. Ambii bebeluși trebuiau să se nască la o lună distanță, iar fiica mea vitregă urma să nască prima”, a spus Melissa.

Asta a făcut-o pe Melissa să realizeze că avea să devină bunică, înaintea mamei ei.

Care e explicația femeii

“Mama mea ar fi devenit stră-bunică înainte să devină bunică. Cu toții ne amuzam de acest lucru pentru că lucrurile nu s-au întâmplat în ordinea așteptată de noi și mi-am imaginat ramurile arborelui genealogic care s-ar fi răsucit în această circumstanță”, a mai adăugat Melissa.

Citește și: Femeia care a născut în ocean, fără asistență medicală. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și copilul ei

În prezent, Melissa este extrem de apropiată de fiica ei vitregă și se bucură de faptul că o poate ajuta cu bebelușul nou-născut.

“Există șanse ca și băieții soțului meu să devină tați într-o bună zi, iar fiica lui ar putea avea încă un copil. Trebuia să mă obișnuiesc cu rolul de bunică. Trebuie să fiu un model bun de urmat pentru ei”, a mai adăugat Melissa.

Melissa nu are copii ai ei, dar îi iubește pe fii și fiica soțului ei Bruce ca și când ar fi ai ei.

O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea... Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei. Nora a dezvăluit totul. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x