Antena Căutare

Fostul iubit al lui Saffron Drewitt-Barlow s-a logodit cu tatăl ei. Cum a reacționat tânăra de 21 de ani la relația lor

La 21 de ani, Saffron Drewitt-Barlow a devenit cunoscută în Marea Britanie cu ajutorul relației complicate dintre tatăl său și fostul iubit.

colaj saffron si tatii ei, barrie si tony, 1999 Galerie
Fostul iubit al unei tinere de 21 de ani s-a logodit cu tatăl ei | Profimedia

Saffron Drewitt-Barlow, în vârstă de 21 de ani, e cunoscută în Marea Britanie din două motive - e fiica unuia dintre primele cupluri gay din țară și unul dintre tații ei s-a logodit recent cu fostul său iubit.

Tânără a vorbit recent despre relația dintre fostul ei iubit, Scot Hutchison, în vârstă de 27 de ani, și unul dintre tații ei, Barrie Drewitt-Barlow, în vârstă de 51 de ani, scrie Daily Mail.

Cum a reacționat Saffron Drewitt-Barlow la logodna dintre tatăl ei și fostul iubit

Într-un interviu acordat The Sun, Saffron Drewitt-Barlow a vorbit despre cum tatăl său și fostul iubit vorbesc deschis despre relația lor de față cu ea și care sunt sentimentele ei legate de această logodnă.

Vezi cum arată cei doi tați ai lui Saffron în GALERIA FOTO

”Scott vorbește despre relația lor tot timpul,” a declarat Saffron Drewitt-Barlow. ”O dată mi-a zis ce a făcut cu el în mașină și am fost nevoită să spun ”okay, nu vreau să știu ce faci tu cu tatăl meu”.”

Citește și: April Love Geary, de nerecunoscut în public. Cum arată după ce a născut 3 copii în 3 ani, când nu intră pe mâna stiliștilor

Deși Barrie s-a despărțit de soțul lui, Tony, în vârstă de 56 de ani, și s-a logodit cu Scott în august 2020, toți locuiesc în aceeași vilă de 6 milioane de lire sterline, ce are 10 dormitoare.

Scott și Barrie au devenit și părinții unei fetițe, pe nume Valentina, în luna septembrie a anului trecut. În acest moment, Saffron Drewitt-Barlow are 5 frați.

”Camerele noastre sunt în colțuri opuse ale casei,” a continuat Saffron Drewitt-Barlow, ce a vorbit și despre cum tatăl său și fostul iubit se sărută uneori în fața ei. ”Nu mă înțelegeți greșit, îi văd câteodată și-mi vine să vomit, dar n-o să stau în bucătărie să mă uit la ei. Plec.”

Saffron Drewitt-Barlow a declarat că l-a cunoscut pe Scott când avea 13 ani. Cei doi au avut o relație când tânăra avea 18 ani, dar au realizat rapid că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

Tații lui Saffron, Barrie și Tony, s-au despărțit recent după o relație de 32 de ani. Ei au devenit cunoscuți în Marea Britanie în 1999, când au devenit primii părinți de același sex în țară.

Deși cei doi s-au despărțit recent, continuă să locuiască împreună și se consideră suflete-pereche în continuare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, se pare că Tony e încântat că fostul său soț e acum logodit cu Scott și că cei doi au un copil împreună, ce se alătură familiei cu 4 copii deja.

Citește și: Fiul lui Mel Gibson a luat-o pe urmele tatălui său celebru. Cum impresionează Milo Gibson la 30 de ani

Saffron a recunoscut recent că a fost alintată toată viața ei, mai ales în copilărie, când părinții ei îi cumpărau doar haine de firmă, în ciuda faptului că era un copil. Tânăra e foarte încântată să aibă o nouă soră, pe care a numit-o ”cea mai bună prietenă” a ei.

Cizmele ”de monstru” care au uimit întreaga lume. Cum arată în partea de sus încălțămintea cu 4 degete ”însângerate”... Emma Stone a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic și a slăbit 38 de kilograme! Cum arată azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x