Antena Căutare

Fotbal și muzică: Ronaldinho și DJ-ul francez David Guetta vor rupe toate topurile cu o nouă melodie!

Fotbalistul brazilian Ronaldinho și DJ-ul francez David Guetta au un ''proiect de colaborare'' muzicală, informează cotidianul L'Equipe.

Fotbalistul brazilian Ronaldinho și DJ-ul francez David Guetta au un ''proiect de colaborare'' muzicală, informează cotidianul L'Equipe.

''Există un proiect de colaborare pe care dorim să-l realizăm foarte curând'', a anunțat Ronaldinho luni, în cotidianul popular O Dia din Rio de Janeiro, asigurând în același timp că își va continua cariera de fotbalist.

''Pentru moment nu este încă totul confirmat, a precizat el. Ne-am întâlnit în Las Vegas și a fost foarte drăguț să regăsesc acest fenomen al muzicii electronice. Noi ne-am cunoscut în 2002, la Paris'', a adăugat brazilianul.

Ronaldinho a mai cochetat cu muzica

Ronaldinho, care a strălucit la cluburi precum Paris Saint-Germain și FC Barcelona în anii 2000, a terminat recent înregistrarea unui DVD cu un cântăreț brazilian, Wesley Safadao.

Jucătorul în vârstă de 36 de ani, Balon de Aur în 2005, a ținut să precizeze că nu s-a retras încă din activitate: ''Fotbalul rămâne prezentul meu. Voi lua o decizie în zilele următoare în privința clubului sau țării în care voi juca''.

Metoda care nu dă greș NICIODATĂ! Zodia cu cele MAI MULTE CALITĂȚI este... Cele MAI MULTE DEFECTE le găsești la zodia...... Un român a dat haina preoțească și cele sfinte pe... bere! A renunțat la călugărie pentru a deveni berar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x