Antena Căutare

FOTO! Omagiu bizar pentru Titanic: Un artist a creat proiectii pe un iceberg

Dintre toate omagiile aduse victimelor de pe Titanic, acesta este cel mai ciudat. Pentru a marca 100a aniversare de la dezastru, artistul elvetian Gerry Hofstetter a planuit sa recreeze scufundarea vasului de croaziera, proiectand imaginile pe un iceberg urias.

In imaginile de mai jos, realizate in jurul unei calote de gheata de la Polul Nord, Hofstetter ne infatiseaza blestemata calatorie de la Southampton si pana la coliziunea fatala din Nordul Atlanticului.

Artistul a iluminat un numar de repere din intreaga lume, inclusiv Poarta Brandenburg din Berlin, Arcul de Triumf din Paris, Sfinxul si Marea Piramida din Giza, precum si Stancile Albe de la Dover. "Daca ai un vis sau o idee, fii atent, pentru ca poate fi o viziune" - este filosofia lui Gerry Hofstetter cu privire la proiectul sau.

"Daca inima ta surprinde spiritul viziunii, realizeaz-o cu pasiune. Si nu uita niciodata: succesul este unica solutie", a mai spus acesta.

Omagiul adus de Gerry Hofstetter se numara printre celelalte numeroase evenimente comemorative, ce marcheaza moartea a 1.517 persoane, aflate la bordul Titanicului, atunci cand acesta s-a scufundat, pe data de 15 aprilie 1912.
1912.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Vezi cum arata OZN-ul descoperit in Coreea de Sud!... Antichitati de sute de mii de lire, descoperite intr-un apartament plin de gunoaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x