Antena Căutare

FOTO! Tragedie la Campionatul Mondial de Sauna din Finlanda

Un rus in varsta de 61 de ani, finalist la Campionatul Mondial de Sauna din Finlanda, a decedat chiar in timp ce se batea cu localnicul Timo Kaukonen pentru titlul de campion mondial la sauna. Vladimir Ladyzhenski a fost pronuntat mort la spital.

Ultima proba in care se intreceau cei doi finalisti era rezistenta la 110 grade Celsius (230 Fahrenheit), insa rusul Ladyzhenski a trebuit sa fie scos cu forta de catre membrii juriului cand acesta a aratat semne ca nu se simte bine, insa s-a impotrivit eliminarii din concurs.

2010/08/10//93361-sauna2.jpg

Transportat la spital de catre echipajele de paramedici, rusul a decedat pe patul de spital din cauza problemelor respiratorii.

2010/08/10//93362-sauna3.jpg

Nici celalalt finalist, finlandezul Timo Kaukonen, castigator pana acum de 5 ori al competitiei, nu a avut o soarta prea buna, el fiind internat in spital cu arsuri grave. In prezent el se afla insa in afara pericolului.

Politia finlandeza investigheaza in prezent tragedia, una dintre primele masuri fiind interzicerea organizarii evenimentului in anul 2011.

foto: asylum.com

Stephen Hawking: Rasa umana va disparea daca nu colonizeaza spatiul... Un escroc, condamnat sa joace poker pentru a inapoia banii furati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x