Antena Căutare

Galerie FOTO: Cele mai CIUDATE SĂRUTURI din lume! S-ar putea să nu-ţi placă DELOC

Înainte de orice, uită absolut tot ce ştiai despre sărut! Cazurile următoare îţi vor demonstra că... tu eşti perfect sănătos dacă n-ai pus în practică niciodată aşa ceva

Înainte de orice, uită absolut tot ce ştiai despre sărut! Cazurile următoare îţi vor demonstra că... tu eşti perfect sănătos dacă n-ai pus în practică niciodată aşa ceva.

De exemplu, japonezii sunt înfierbântaţi la maximum atunci când sunt sărutaţi pe pupilă! Aşa că a dispărut ideea de a-ţi face cu ochiul şi a fost înlocuită cu a-ţi săruta ochiul.

Lisa, o femeie de 43 de ani, este un alt caz ciudat. Îi place să ofere afectivitate pisicilor, dar nu prin mângâiere. Îşi sărută animalul, în special pe blăniţă.

În final, că tot suntem în perioada sărbătorilor, am decis să-l trecem în revistă şi pe englezul care sărută cu patimă biserici. Din ce spune presa tabloidă de acolo, bărbatului nu i-ar fi scăpat niciuna dintre cele mai cunoscute.

Înfricoșător sau cool? O studentă face bijuterii care-ți transformă sângele în energie electrică... Nu-ți place cum te numești? Cel mai URÂT NUME DIN ROMÂNIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x