Antena Căutare

Galerie FOTO: Geloasă pe frumusețea FIULUI ei, o MAMĂ și-a operat fața pentru a avea... GROPIȚE! Cum a ajuns să arate acum

În această poveste, absolut nimic nu este așa cum ar trebui să fie într-o familie normală... cât de cât. O mamă din Marea Britanie a fost atât de geloasă pe gropițele fiului ei, încât n-a avut liniște până când nu le-a obținut și ea. A plătit vreo 3.000 de euro pentru intervenția chirurgicală.

AJ Weir, o bloggeriță destul de cunoscută în Regat pentru articolele ei de beauty și fashion, și-a invidiat mereu propriul fiu pentru zâmbetul său. Gropițele din obraji ale băiatului de 11 ani primeau întotdeauna complimente, iar femeia a considerat că are și ea nevoie de un asemenea ”avantaj”.

A strâns vreo 3.000 de euro și i-a pus pe masa unui chirurg plastician! ”Împărate, el e fiul meu, are 11 ani. Eu am 11 ani de când îl invidiez pentru gropițele lui. Vreau și eu să am așa ceva”, a spus AJ.

Intervenția chirurgicală a fost una destul de complicată, dar femeia din Lutton e foarte mulțumită de rezultatele obținute. ”Acum, la 44 de ani, mă simt împlinită cu adevărat”

Sexy Raluca Dumitru, într-o rochie ce i-a băgat pe toți în boală! Cum a apărut bruneta în emisiune? (VIDEO)... Lungimea degetelor de la picioare îţi trădează secretele! Spune-mi cum le ai, ca să îți spun cine ești cu adevărat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x