Antena Căutare

GALERIE FOTO. Ți-o amintești pe CREAȚA FELICITY? Milioane de români o iubeau. Acum e blondă și va fi mamă

În mod sigur îţi aminteşti că în copilărie te uitai la "Felicity", un serial american care avea în prim-plan aventurile lui Felicity, Ben şi Noel

GALERIE FOTO. Ți-o amintești pe CREAȚA FELICITY? Milioane de români o iubeau. Acum e blondă și va fi mamă
Felicity | www.fanpop.com

În mod sigur îţi aminteşti că în copilărie te uitai la "Felicity", un serial american care avea în prim-plan aventurile lui Felicity, Ben şi Noel, trei studenţi din New York care au parte de experiențe pline de adrenalină.

Frumoasa actriță Keri Russell a fost surprinsă recent pe străzile New York-ului, în timp ce folosea o cabină telefonică. De o frumusețe răpitoare, eleganta „Felicity” este acum blondă, cu părul drept. Deși a renunțat la bucle, este la fel de atrăgătoare ca odinioară. Are 40 de ani, este însărcinată și așteaptă cel de-al treilea copil.

Frumoasa "Felicity" pe străzile New York-ului

După ce s-au terminat filmările la "Felicity", Keri a apărut în Mission Impossible III (2006), iar traseul ei cinematografic a continuat cu filmul Waitress (2007), August Rush (2007), Extraordinary Measures (2010), Dawn of the Planet of the Apes (2014). În prezent o poţi vedea în serialul The Americans.

Cât despre viaţa privată, Keri a fost căsătorită între 2007 şi 2013 cu Shane Deary, un tâmplar pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Au împreună un fiu (River Russell, născut în 2007) şi o fiică (Willa Lou, născută în 2011). În trecut Keri a mai avut relaţii cu actorul Tony Lucca şi cu Scott Speedman (Ben din "Felicity", cu care a fost împreună pe tot parcursul filmărilor pentru serial).

Frumoasa "Felicity" și fericirea maternității

Cum era descris Bucureștiul sub TROIENE în anul 1935: „Este tulburător de frumos orașul sub zăpadă!”... S-a spulberat mitul celor o mie de prieteni pe Facebook! Câți apropiați ai, de fapt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x