Antena Căutare

Gândurile unei fetițe de opt ani au impresionat o Românie întreagă: „În lumea mea totul e aşa cum vor locuitorii lumii magice”

De multe ori cei mici ne oferă exemple despre modul în care putem judeca anumite situații din viață, iar mintea lor sclipitoare reușește să treacă ușor peste barierele auto-impuse ale adulților

De multe ori cei mici ne oferă exemple despre modul în care putem judeca anumite situații din viață, iar mintea lor sclipitoare reușește să treacă ușor peste barierele auto-impuse ale adulților.

Un astfel de exemplu este cel al unei copile de opt anișori, care a reușit să impresioneze o țară întreagă după ce compunerea pe care scris-o a fost postată pe internet. Vă întrebați cum se vede lumea prin ochii unei micuțe? Mult mai clar și mai puțin complicat decât prin ochii noștri, ai celor mari:

„Lumea magică

În lumea mea totul e aşa cum vor locuitorii lumii magice, adică oamenii se gândesc la casă şi aşa cum se gândesc apare prin magie casa. Însă nu are voie să fie mai mare decât casa vecinului. Nu există regi, nu există preşedinte, nu există nimic legat de conducere, decât eu. Şi apropo, nu există bani în lumea mea, totul este gratis. Dar tot nu ai voie să ai mai mult decât ceilalţi. Nu se fură doar se cere şi se împarte, nu se înfurie nimeni dacă nu vrea nimeni să îţi dea. În plus nu există nervozitate, iar cel ce nu respectă regulile va fi adus în lumea noastră cea reală şi dat timp de o săptămână la o familie săracă care nu are nici un sfert din cât au ei în lumea magiei. Şi vor învăţa ce înseamnă sărăcia.”

Compunerea a ajuns să fie cunoscută și în afara granițelor țării după ce un site foarte accesat, 9gag.com a preluat-o și a tradus-o pentru toți vorbitorii de limbă engleză.

Veste mare pentru Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, în Malaezia... Ce sfert academic, ore întregi o tot aştepţi şi nu mai vine! Ea este cea mai nepunctuală zodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x