Antena Căutare

Harrison, șase ani: ”Moartea ne va despărți curând, dar voi fi întotdeauna cu tine”. Diagnosticată cu cancer în fază terminală, o fetiță de cinci anișori și-a împlinit cel mai mare vis

Atunci când părinții au aflat că viața fiicei lor de doar cinci ani va fi curmată de o boală teribilă, aceștia au luat decizia de a-i oferi micuței cele mai frumoase clipe. Așa a început povestea lor...

Atunci când părinții au aflat că viața fiicei lor de doar cinci ani va fi curmată de o boală teribilă, aceștia au luat decizia de a-i oferi micuței cele mai frumoase clipe. Așa a început povestea lor...

Eileidh Paterson suferă de cancer în fază terminală, însă bucuria i-a fost oferită de un vis devenit realitate, chiar înainte să moară. Se visa prințesă, alături de prietenul său cel mai bun, un băiețel un doar un an mai mare decât ea. Părinții au decis să le organizeze ”nunta de vis”, într-o ceremonie emoționantă, presărată cu culori vii, cu personaje din desenele animate preferate ale copiilor, dar mai ales cu multă fericire.

Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Basmul” lor avea să adune laolaltă întreaga familie și, într-un altar improvizat, cei doi copii si-au jurat prietenie veșnică.

”Harrison nu a mai fost niciodată la o nuntă până acum, așa că totul a fost ceva nou pentru el. A fost o ceremonie frumoasă și s-au bucurat de fiecare minut. De când a întâlnit-o pe Eileidh au fost de nedespărțit”, a povestit tatăl lui Harrison Grier, scrie mirror.co.uk.

Fratele fetiței i-a citit poveștile preferate, în timo ce sora sa a recitat o poezie cum un mesaj sfâșietor: ”Chiar dacă moartea ne va despărți, vom fi mereu alături de tine!" Eileidh și Harrison au fost declarați ”cei mai buni prieteni”.

Înainte de evenimentul plănuit în detaliu de către părinții celor doi copii, Eileid a avut ceva complicații și cu toții s-au temut că fetița nu va mai apuca să se bucure pentru ultima dată.

"Era extrem de drenată, iar în timpul ceremoniei părea bucuria întruchipată. Spectacolul a făcut-o cu adevărat fericită, a fost în elementul ei, căci și-a dorit să se joace cu alți copii și să se distreze”, a povestit sora fetiței.

Mama lui Eileidh a conchis, cu lacrimi în ochi: ”Aceste amintiri vor rămâne pe vecie!”

Un fotograf a surprins mai multe imagini, de la o cursă de Formula 1, cu o cameră veche de 104 ani. Rezultatul este spec... Îți mai amintești de Fata Morgana? Cum arată bruneta astăzi, după ce a învins lupta cu cancerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x