Antena Căutare

Horoscopul de vacanta, prezentat de Camelia Patrascanu

Intram in „vacanta familistilor". Luna august se deruleaza intr-un context astral destul de calm, odihnitor si familial care marcheaza inceputul unui pasaj de un an de zile in care punem accentul pe familie si confort. Asa ca nu ne putem abate de la trendul astral chiar daca suntem in vacanta si vrem sa ne facem putin de cap. Nu putem!

Planetele comploteaza pentru a petrece cat mai mult timp in mijlocul familiei noastre. Tendinta spre aventura sau gandul unor distractii scurte extraconjugale este descurajat din start de astre. In schimb, suntem recompensati prin armonie in casa si prosperitate familiala.

Putem profita de august pentru a ne rezolva problemele patrimoniale si relationale. Poate n-o sa ne intelegem brusc cu toata lumea, dar macar nu mai pierdem inutile in razboaie urate. Multi dintre noi pot conta pe familie in rezolvarea multor probleme. Iar acum este timpul pentru a aduce aminte unor rude ca existam. Si altii ne vor aduce aminte noua.

Venus sta in Fecioara pana la mijlocul lui august, facandu-ne organizati si harnici. Prima parte a vacantei sta sub semnul odihnei/sanatatii si nu al distractiei.

Dupa 16 august, Venus se muta in relationista Balanta. Ne concentram atentia pe partener si relatie manifestand mai multa disponibilitate de a face pe plac iubitului/iubitei.

Aceasta vacanta ne imbie sa ne reglam relatiile cu familia, sa restabilim armonia conjugala, sa aplanam conflictele, sa ne ingrijim de casa si sanatate si sa acceptam sa mai facem si pe placul celuilalt, dar punand in centrul atentiei familia.

BERBECII sunt practici si nu renunta la respponssabilitati.

TAURII au parte de distractie in limita sanatatii lor.

GEMENII se intalnesc cu multe rude si cunostinte.

RACII calatoresc cu harta in mana si cu telefonul la ureche.

LEII sunt economi si prefera odihna in izolare.

FECIOARELE accepta programul facut de altii.

BALANTELE fac eforturi pentru o vacanta pe placul lor.

SCORPIONII accepta sugestii doar pana pe 16 august.

SAGETATORII mizeaza pe invitatii si chilipiruri.

CAPRICORNII sunt luati pe sus de partener si trebuie sa accepte.

VARSATORII se distreaza in functe de economii si sanatate.

PESTII fac calatorii care le pot schimba destinul.

VIDEO! Primul cadou al micului print: un... crocodil... VIDEO! Un delfin din Florida este fascinat de gimnastica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x