Antena Căutare

HOROSCOPUL lunii NOIEMBRIE !În luna lui Brumar, Racii vor avea multe certuri și ”răfuieli” cu cei de la muncă!

Ultima lună de toamnă vine cu multe surprize pentru fiecare zodie în parte! Și nu mai e un secret că în viața unora, ce va aduce această lună, nu a adus până acum un an întreg!

Ultima lună de toamnă vine cu multe surprize pentru fiecare zodie în parte! Și nu mai e un secret că în viața unora, ce va aduce această lună, nu a adus până acum un an întreg!

BERBEC

În preajma sau în cursul zilei de 4, se prea poate să apară unele conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri. Din 5 încolo, se anunţă o perioadă prielnică pentru călătorii în interes de afaceri sau de agreement la o distanţă apreciabilă de casă, dar şi pentru studii. După data de 7, s-ar putea ca situaţia dintre tine şi asociaţi sau persoana iubită să se complice destul de mult.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se arată un moment propice să întreprinzi afaceri, dar bine ar fi să nu aibă nicio legătură cu străinătatea sau cu persoane de altă naţionalitate. Dacă se întâmplă să treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, vei realiza cât de puternic/ă eşti de fapt. Între tine şi asociaţi sau persoana iubită, raportul de forţe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru tine persoanl, se prea poate ca cele mai bune zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Caută să faci în aşa fel încât să profiţi într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să fie nevoiesă-ţi întrerupi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să-ţi amâni o călătorie în interes de afaceri.

TAUR
Profesional sau din punct de vedere medical, se prea poate ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu te simţi tocmai în apele tale. Din 5 încolo, străduieşte-te astfel încât să nu apară discuţii în contradictoriu legate de bani sau încredere cu asociaţii şi/sau persoana iubită. După data de 7, se anunţă o perioadă bună pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care eşti implicat/ă.
În cursul sau în preajma zilei de 13, se întrevede o perioadă bună să legi parteneriate, dar bine ar fi să te fereşti să faci împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este benefică orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana iubită şi/sau asociaţii. În jurul sau în cursul zilei de 19, se prea poate să treci prin momente dificile la serviciu sau cu sănătatea.
Dacă treci prin evenimente mai puţin plăcute în preajma sau în jurul datei de 25, ţine cont că ele sunt menite să te facă să vezi că eşti mai puternic/ă decât te-ai fi aşteptat. S-ar putea ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să ai parte de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/sau afaceri pe seama banilor sau a lipsei de încredere. Poate n-ar strica să credeţi mai mult în voi.

GEMENI

În cursul sau în jurul zilei de 4, îţi poate fi dificil să te împarţi cu succes între viaţa sentimentală şi cea socială ori între preocupările de moment şi planurile de viitor. Din 5 încolo, s-ar putea să comunici mai uşor cu persoana iubită, asociaţii, clienţii şi/sau colaboratorii. După data de 7, se întrevede mai multă armonie la serviciu şi lipsa grijilor prea mari în ceea ce priveşte sănătatea.

În preajma sau în cursul zilei de 13, te bucuri de spor şi randament la serviciu, dar între tine şi asociaţi, colaboratori şi/sau clienţi, pare să se ducă o luptă înverşunată pentru putere. Din punct de vedere profesional, se arată o perioadă bună în cursul sau în jurul zilei de 16. Nu lăsa gelozia şi posesivitatea să te domine în preajma sau în cursul lui 19. Poate ajunge să facă ravagii mari.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunţă o perioadă prielnică pentru a lega colaborări, a începe relaţii romantice sau de prietenie, deci rămâi cu ochii-n patru. Poţi întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu persoana iubită, asociaţii, colaboratorii şi/sau clienţii în preajma sau în cursul zilei de 18, dar dacă le gestionezi înţelept, se pot dovedi a fi fost totuşi în avantajul vostru.

RAC

În cursul sau în preajma zilei de 4, îţi poate fi dificil să te împarţi cu succes între viaţa de familie şi cea profesională, dar dacă-ţi organizezi timpul eficient, vei reuşi cu siguranţă. Din 5 încolo, se întrevede o perioadă în care comunici mai bine cu colegii de muncă. Sentimental, dar şi în raport cu copiii, totul pare să meargă din ce în ce mai bine începând cu data de 7. Oferă-le afecţiune.

În preajma sau în cursul zilei de 13, pari să te bucuri de spor la serviciu, dar ţine cont de faptul că nu eşti scutit/ă de provocări. Dacă urmăreşti să pleci într-o minivacanţă cu cei dragi, ideal ar fi să-ţi programezi o astfel de activitate în cursul sau în jurul datei de 16. În cursul sau în preajma lui 19, se anunţă certuri cu colegii de muncă ori defecţiuni la aparatura de la birou. Nu te agita.

Din câte se pare, pe plan profesional, te bucuri de cea mai bună zi a acestei luni în cursul sau în preajma datei de 25. Profită de ea la maximum ocupându-te de chestiunile chiar dificile de la muncă. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea interveni unele discuţii în contradictoriu între tine şi colegii de muncă. Caută să nu cultivi sămânţa de ceartă şi să laşi spiritele să se calmeze.

Vezi ce ți-au rezervat și ție astrele AICI!

Ce a fost asta? Apariție neașteptată pe cer în Timișoara! Nimeni nu știe să explice ce s-a întâmplat!... Fotografia care face înconjurul lumii! Îndurerată, o mamă a postat pe internet imaginea cu bebeluşul ei născut mort după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x