Antena Căutare

Horoscopul țigănesc al lunii septembrie 2017! Leii vor trăi într-o lună cât nu au trăit într-un an

Prima lună a toamnei vine cu multe schimbări în vieţile zodiilor. Dacă până acum semnele zodiacale au fost avertizate să facă schimbări în viețile lor, în septembrie, toate vor avea parte de multă imprevizibilitate în mai multe aspecte ale existenţei lor.

Prima lună a toamnei vine cu multe schimbări în vieţile zodiilor. Dacă până acum semnele zodiacale au fost avertizate să facă schimbări în viețile lor, în septembrie, toate vor avea parte de multă imprevizibilitate în mai multe aspecte ale existenţei lor.

PUMNAL – BERBEC: În luna septembrie Berbecii din zodiacul țigănesc vor fi istoviți de la cât vor munci. Aproape că nu vor avea timp pentru altceva în afară de serviciu.

COROANA – TAUR: Nativii zodiei Coroana vor fi protejați de Venus, zeița iubirii și a erotismului. Vor avea o lună plină de pasiune.

SFEȘNIC – GEMENI: Cei născuți în Gemeni sunt vizați de schimbări bruște în septembrie din toate punctele de vedere. Nu va fi o lună ușoară, ba dimpotrivă.

ROATA – RAC: Racii trebuie să reia legătura cu familia dacă vor să obțină anumite drepturi în instanță. E o lună în care se va vorbi mult despre bunuri, terenuri, moșteniri. Nu e exclus să iasă cu scandal.

STEA – LEU: Nu aduce anul ce aduce luna septembrie pentru zodia Leu. Are tot ce îi trebuie, deci motive să se plângă pot fi, dar nu unele reale.

CLOPOT – FECIOARĂ: Cu zâmbetul pe buze și cu încredere, Fecioarele din zodiacul țigănesc vor reuși să depășească frumos câteva din obstacolele puse la drum de astre.

O femeie însărcinată a lăsat un roi de albine să se aşeze pe burta ei. Motivul i-a şocat pe internauţi!... Horoscopul zilei 02/09/2017. Gemenii încep noi activităţi pentru casă şi familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x