Antena Căutare

Horoscopul zile de 17 septembrie. Nativi din zodia Taur, ziua voastră se anunță plină de surprize

Berbecii trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le vor lua astăzi. Nu este momentul să se implice în noi proiecte, pentru că sunt şanse să facă paşii nepotriviţi.

Berbecii trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le vor lua astăzi. Nu este momentul să se implice în noi proiecte, pentru că sunt şanse să facă paşii nepotriviţi.

Nativii din zodia Taur îşi încep ziua cu o vizită neaşteptată. Este posibil să revadă un prieten care locuieşte în străinătate sau chiar o rudă pe care o apreciază foarte mult.

***

Gemenii îşi dedică timpul activităţilor relaxante. Persoana iubită va fi în culmea fericirii şi le va propune chiar să plece din oraş.

***

În schimb, Racii sunt morocănoşi şi nu îşi găsesc locul în această duminică. Ar fi indicat să încerce să se relaxeze totuşi.

***

Leii se află într-o perioadă extrem de creativă. Imaginaţia lor le va aduce un loc important într-un proiect la care visau demult.

***

Nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta, Fecioarelor ! Persoanele dragi şi-ar putea pierde încrederea în voi, aşa că mare atenţie !

***

Balanţele vor lua o decizie importantă cu privire la viaţa sentimentală. Este indicat să se gândească de două ori înainte de a da un răspuns.

***

Scorpionii îşi încep ziua cu mult optimism. În a doua parte a zilei vor face cunoştinţă cu o persoană care le va schimba perspectivele.

***

Astăzi, Săgetătorii se bucură de reuşite pe plan financiar. Însă nu ar trebui să fugă direct la cumpăraturi, ci să fie cumpătaţi pentru că vor avea mare nevoie de acei bani.

***

Capricornii au parte de un weekend perfect. Vor petrece o duminică plină de activităţi productive pentru familie.

***

Nativii din zodia Vărsător sunt hotărâţi să înceapă o nouă afacere. Astăzi vor pune la punct toate detaliile pentru ca totul sa iasă aşa cum îşi doresc.

***

Iar Peştii vor participa la o petrecere sau la o întâlnire importantă, acolo unde este posibil să cunoască persoane cu care vor lega prietenii strânse mai târziu.

De ce se tem zodiile? Cărui nativ îi e frică de trădare, de sărăcie și de a nu fi iubit?... ”Cine merge acolo, pleacă alt om!” Locul pe care Dumnezeu l-ar fi așezat cu mâna Lui la noi în țară și care are puteri v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x