Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 25 august!

Taurii vor fi impaciutori si docili si vor incerca sa multumeasca pe toata lumea, si asta pentru a avea o duminica linistita. Iata care sunt previziunile astrologice ale zilei de 25 august!

Nativii din zodia berbec vor sa se implice in cat mai multe activitati, insa fara un plan bine pus la punct, nu le vor iesi toate asa cum doresc.

Taurii sunt oameni de casa. Vor incerca sa faca pe plac tuturor si sa aiba o zi fara tensiuni si neintelegeri familiale.

Gemenii au o relatie usor tensionata astazi cu persoana iubita. Li se reproseaza lipsa afectiunii si timpul mult prea scurt acordat familiei.

Racii se confrunta cu probleme financiare, insa nu e cazul sa dispere pentru ca se intrevad ceva castiguri materiale.

Leii sunt comunicativi si expansivi astazi. Te molipsesc cu starea lor de bine, asa ca e indicat sa fiti in preajma lor!

Nativii din zodia fecioarei se apuca de multe lucruri astazi si risca sa nu termine niciunul asa cum trebuie. Mai multa organizare e binevenita.

Balantele n-au de ce sa se streseze, stiu sa obtina ceea ce vor, capacitatea lor de convingere le ajuta in orice situatie.

Scorpionii vor reusi sa puna bazele unui proiect personal. Asta le va aduce mari satisfactii si ii va face sa fie toata ziua numai un zambet.

Incapatanarea le va crea ceva probleme sagetatorilor. Ar fi ideal daca ar fi mai toleranti si ingaduitori.

Capricornii se vor bucura din plin de aceasta zi mai ales ca vor primi vizita unei persoane foarte dragi. Aceasta le va face niste dezvaluiri indelung asteptate.

Varsatorii se bucura de tot sprijinul familiei in proiectele demarate si acest fapt le da incredere si siguranta. Pe seara, distractia va fi nelipsita.

Pestii sunt in apele lor. Vor avea o zi plina de satisfactii profesionale. Nici in plan emotional nu stau rau, toate sunt pe drumul cel bun.

GALERIE FOTO! Liderii lumii si animalele lor de companie... "Am un vis" - 50 de ani de la discursul lui Martin Luther King care a schimbat lumea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x