Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 29 octombrie!

Berbecii nu au de gand sa renunte la incapatanare. Nu e de mirare ca vor avea o zi tensionata. Nici cu taurii nu e mai bine astazi. Sunt mult prea impulsivi si risca sa se aleaga cu ceva critici din partea celor dragi.

Gemenii traverseaza o perioada excelenta din punct de vedere emitional si asta ii va ajuta sa dea randamaent maxim la serviciu.

Racii sunt binedispusi si datorita starii pozitive, vor atrage numai lucruri si intamplari benefice lor.

Leii ar face bine sa se pregateasca de o calatorie in interes de serviciu. Au sansa de a incheia parteneriate importante pentru cariera lor.

Fecioarele se vor implica suta la suta in finalizarea activitatilor urgente. Se pot astepta la rezultate pozitive.

Balantele nu sunt o companie prea placuta. Framantarile profesionale le fac sa fie zgarcite la vorba si deloc sociabile.

Scorpionii se vor implica in prea multe proiecte si risca sa fie dezamagiti de rezultate. O selectie a acestora i-ar scuti de mari batai de cap.

Sagetatorii nu vor da inapoi, chiar daca exista binevoitori care de abia asteapta acest lucru. Vor ignora obstacolele din mediul social si bine vor face.

Capricornii nu se vor crampona de disputele profesionale, isi vor urmari interesul si vor reusi sa puna mana pe ceea ce isi doresc.

Va fi greu sa ramaneti seriosi in preajma varsatorilor, vor fi zambitori si ii vor molipsi si pe cei din jur cu starea lor de bine. Se anunta o zi cu multe evenimente frumoase.

Pestii vorbesc mult si nu prea fac nimic. Ar face bine sa se mobilizeze si sa treaca si la fapte pentru a nu primi sanctiuni din partea sefilor.

Arta in ceasca de cafea: Cele mai HAIOASE sculpturi din spuma de lapte... Uite-o, nu mai e! Un vanzator de inghetata turceasca a jonglat cu cornete, la "Neatza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x