Antena Căutare

Horoscopul zilei: Fecioarelor, viaţa voastră sentimentală e tumultuoasă!

Berbecii sunt ingenioşi, ar putea demara o afacere însă stau cam prost la capitolul finanţe.O rudă s-ar putea să i ajute cu un împrumut

Berbecii sunt ingeniosi, ar putea demara o afacere însa stau cam prost la capitolul finante.O ruda s-ar putea sa i ajute cu un imprumut.

Taurii sunt nerabdatori să termine munca astazi, sunt agitati, vorbareti şi s-ar putea sa-i cam deranjeze pe cei din jurul lor cu atât entuziasm.


Un prieten le întinde o mana de ajutor, gemenilor. Nu stau bine cu banii şi asta îi cam indispune, dar spre seară pot rasfla uşurati.

O persoană cu experientă este dispusa să-si destainuie secretele din domeniul afacerilor, nativilor raci. Sunt norocosi si pun bazele unor afaceri de succes.

Leii au program incarcat, trebuie sa faca o călătorie în interes de serviciu dar care îi ajută mult pe plan profesional. Astazi primesc multe laude.


Se anuntă o zi importantă în plan sentimental, pentru nativii fecioară. Nu este exclus să ia o decizie în privinta logodnei sau casatoriei.

Nimic nu le poate schimba hotararea de a începe o viaţă nouă, nativilor balanţa. Sunt descurcareţi şi fac fata oricarei provocari. Norocul sta de partea lor astazi.

Scorpionii nu au chef de nimic în aceasta dimineaţă şi îi omoara rutina. Dar a doua parte a zilei le aduce veşti importante si mult entuziasm.

Daca au de gând să cumpere o casa, ori un bun valoros, săgetatorii au toate şansele astazi. Este recomandat să nu nelijeze dorinţele persoanei iubite.

Partenerii le apreciaza capacitatile intelectuale , capricornilor si le cer sfaturi in probleme delicate.Este recomndat sa nu isi asume riscuri mari.

Varsatorii sunt curajosi, iau decizii importante si muncesc din greu. Iar roadele muncii lor nu întarzie sa apara. Vesti bune vor primi in a doua parte a zilei.

Nativii peşti încep weekendul de astazi. Nu au mult de muncă si deja îşi fac planuri pentru o escapadă.

Punem pariu că nu aveai habar? La ce foloseşte, de fapt, GAURA de la capătul RIGLEI... Nu e BANC! Zeci de bărbaţi au urcat pe o scenă şi au început să ţipe că-şi iubesc soţiile. Motivul e absolut uimitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x