Antena Căutare

HOROSCOPUL ZILEI! Vărsătorii îi vor surprinde pe cei din jur

Berbecii simt nevoia să petreacă timp în natură. Vor face activităţi în aer liber şi se vor deconecta pentru o zi de la rutină zilnică.

Berbecii simt nevoia să petreacă timp în natură. Vor face activităţi în aer liber şi se vor deconecta pentru o zi de la rutină zilnică.

Este timpul ca Taurii să devină mai responsabili. Stilul de viaţă dezordonat le dă bătăi de cap. Dacă vor fi mai ordonaţi și viaţa le va fi mai uşoară.

Gemenii sunt sfătuiţi să nu-i ia în seamă pe cei răutăcioşi. Altfel, îşi vor strica buna-dispozIţie. Este indicat să petrecă ziua în preajma persoanelor pozitive.

Racii ar trebui să-şi ţină promisiunea şi să treacă la fapte. În mod contrar, prietenii lor se vor simţi dezamăgiţi.

Leii au ajuns la epuizare. Vor avea mult de lucru săptămâna viitoare şi trebuie să-şi reîncarce bateriile. Odihna le este recomandată.

Fecioarele nu s-au mai văzut de mult cu cei dragi. Vor petrece ziua în compania prietenilor şi a familiei şi se vor bucura de o duminică perfectă.

Balanţele sunt tare curioase. Într-un mod productiv, însă. Vor să afle cat mai multe despre domeniul ales şi nu vor ezita să răsfoiască enciclopedia.

Scorpionii vor da ochii cu o persoană cu care nu este în relaţii prea bune. Nu ar trebui să lase gândurile negative să le influenţeze comportamentul.

Săgetătorii vor cunoaşte persoane noi cand se aşteaptă mai puţin. Vor socializa şi vor lega relaţii de prietenie.

Capricornii ar trebui să înveţe să separe viaţa profesională de cea persoanală. Chiar dacă este zi de duminică, gândul le este tot la muncă. Vor aduce în discuţie subiecte despre problemele de serviciu, spre disperarea apropiaţilor.

Vărsătorii îi vor surprinde pe cei din jur. Succesul de care se bucură în ultima vreme va fi motiv de sărbătoare. Însă, multora le va stârni invidia.

Peştii vor da frâu liber imaginaţiei. Ziua liberă de duminică le va stimula creativitatea și vor investi timp în hobby-urile lor.

Ea e femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Poartă mărimea 46 la pantofi... Fără număr! Soţia excentrică a unui miliardar face baie în şampanie şi cheltuie un miliard de lire pe haine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x