Antena Căutare

Iata casa viitorului: Ibrice de cafea controlate de iPad, televizoare de 4 metri si plante care nu trebuie udate niciodata

O companie din Marea Britanie a indraznit sa creeze casa viitorului. Casa Fulgilor de Porumb, asa cum a fost numita dupa numele firmei producatoare, are un perete secret si o podea ce se roteste scotand la iveala  un televizor de patru metri. Iar dotarile nu se opresc aici.

Un aparat de 10.000 de lire este gata in orice moment sa-ti prepare o bautura calda pe care o poti comanda cu ajutorul unui iPad, tapetul se poate schimba practic in fiecare zi, ba chiar la fiecare cinci minute caci este magnetic si te poti rasfata la un cinema de 750.000 de lire.

Paharele sunt monitorizate cu ajutorul unui cip care te anunta momentul in care trebuie umplute.

Barul este dotat cu o masa multitouch pe care o poate folosi intrreaga familie in acelasi timp, ea putand recunoaste separat fiecare pereche de maini.

Draperiile se trag singure datorita unui senzor ce da de stire cand se intuneca sau cand se pune un film la tv.

Cand esti in vacanta, sistemul retine si imita stapanilor, asa ca hotii nu vor stii ca nu este nimeni acasa.

Bucataria este dotata cu o masina de cafea ce iti pregateste cafeaua preferata in doar 45 de secunde si isi aminteste de fiecare data cum preferi sa o bei.

Plantele sunt udate cu ajutorul unui sistem special, asa ca niciodata nu vei uita sa le uzi.

Poti pune cina in cuptor si te poti ocupa de lucruri mai importante. Cuptorul iti va trimite un mesaj pe telefon in momentul in care mancarea este gata, se va opri, iar dupa aceea se curata singur.

Daca nu ai banii necesari pentru toata tehnologia pusa la dispozite, poti lua doar anumite bucati. Insa firma producatoare a fost asaltata de cererile multi-milionarilor care de-abia asteapta sa isi transforme casele.

Cum te speli pe par in spatiu? SIMPLU!... Ai avea curajul sa incerci? Aparatul care iti spune cum vei muri (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x