Antena Căutare

I-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit: “M-au trimis acasă să mor”. S-a vindecat cu un tratament miraculos găsit pe internet

I-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit: “M-au trimis acasă să mor”. S-a vindecat cu un tratament miraculos găsit pe internet
Angel Tocknell | Mirror.co.uk.

O femeie din Marea Britanie, căreia i s-au mai dat doar două săptămâni de trăit, a reușit să se vindece într-un mod miraculos, potrivit Mirror.co.uk.

Angel Tocknell, mamă a doi copii, în vârstă de 31 de ani, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer cervical. Medicii au refuzat să o opereze din cauza dimensiunilor pe care tumoarile le aveau. Acestea erau de marimea unei mingi de tenis, fiind localizate în apropierea pelvisului, ovarelor și a cervixului.

Cum nu îi mai dădeau nicio speranță, medicii au anunțat-o pe femeie că nu mai are mult de trăit și au trimis-o acasă, urmând să îi prescrie o serie de medicamente pentru a-i alina durerile.

Mama tinerei, Kathy, în jur de 67 de ani, a refuzat să se dea bătută și a început să caute tot felul de modalități pentru a-și salva fiica. După mai multe căutări pe internet, femeia a descoperit un tratament revoluționar: "brahiterapia" .

"Brahiterapia" este o formă de radioterapie internă, un tratament avansat pentru afecţiunile oncologice, ce presupune plasarea unor surse radioactive în interiorul sau în apropierea tumorii, prin care se administrează o doză mare de radiaţie în volumul tumoral. De asemenea, prin această metodă, se reduce și expunerea la radiaţii a ţesuturilor sănătoase.

În cele din urmă, tratamentul a fost un real succes, iar cancerul a intrat în remisie. "Gândul că o să mor era terifiant, dar mama mea a refuzat să creadă că s-a terminat. Am avut nevoie de doar trei luni pentru a scăpa de boală", a mărturisit Angel.

Acum, Angel este o mamă sănătoasă și fericită și se bucură din plin de viață, alături de cei doi copii ai săi.

Femeia gravidă care s-a pozat cu burta acoperită de albine explică gestul: ”Au intrat în viața mea într-un moment în car... Ohoo, ce priveliște! Un german și-a doborât propriul record mondial la cărat halbe de bere: 31 deodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x