Antena Căutare

Ies la plimbare numai pe covorul roșu și sunt tratate ca niște dive. Rațele VIP cu majordom personal

Cu ocazia unor partide de vânătoare, viața unei familii de rațe avea să se schimbe radical. Sună ca o glumă, dar ce a urmat după întâlnirea acestora cu vânătorul nici că va gandeati vreodată să auziți.  

Cu ocazia unor partide de vânătoare, viața unei familii de rățuște avea să se schimbe radical. Sună ca o glumă, dar ce a urmat după întâlnirea acestora cu vânătorul nici că vă gândeați vreodată să auziți.

Frank Schutt, patronul unui hotel de lux din SUA a găsit câteva rațe, ce aveau să devină adevărate regine printre oameni. Înduioșat, barbatul nu le-a putut ucide pe gingasele făpturi, care ar fi urmat să ajungă pe masa bucătarului său.

Astfel, acesta le-a cruțat viața și le-a luat acasă, unde urma să ducă o viață regească. Rațele s-au transformat în adevărate dive și au primit o cameră specială în hotelul Peabody. Simpatica familie formată dintr-un mascul și patru femele a intrat în grija directă a lui Edward Pembroke, angajat al hotelului și fost circar.

Bărbatul este cel căruia i-a venit și minunata ideea de a transforma rațele în atracția hotelului Tot el le-a pregătit și un program bine stabilit, cu activitățile pe fiecare zi.

Astfel, zilnic, la ora 11:00, rățuștele sunt scoase la plimbare de majordom și nu așa oricum. Întodeauna, acestea defilează pe un covor roșu, sub blițurile curioșilor, cu muzică de fond. Își petrec întreaga zi răsfățându-se cu apa cristalină din fântâna arteziană din hol, iar la orele 17:00 urmează perioada de odihnă, după o zi "istovitoare" de muncă.

Ritualul covorului roșu este nelipsit, atat dimineața, cât și seara. Momentul este pregătit cu mare atenție de către un angajat, care nu are voie să facă vreo greșeală. Familia regală de rațe din hotelul Peabody a devenit punct de atracție pentru turiști, iar incasările au crescut semnificativ.

Vestitorii DIAVOLULUI! Creaturile din adâncuri aduc Apocalipsa pe Pâmânt - FOTO... Rețetă de sezon! Înghețată din căpșune, preparată în doar cinci minute! E vremea să surprinzi pe toată lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x