Antena Căutare

Imagini emoționante! Regina Elisabeta a II-a a vizitat la spital copiii răniți în atacul de la Manchester

Regina Elisabeta a II-a a vizitat la spital copiii răniți în atacul de la Manchester. Cu zâmbetul pe buze, Majestatea Sa i-a încurajat pe micuții internați la Royal Manchester Children’s Hospital. 

Regina Elisabeta a II-a a vizitat la spital copiii răniți în atacul de la Manchester. Cu zâmbetul pe buze, Majestatea Sa i-a încurajat pe micuții internați la Royal Manchester Children’s Hospital.

Regina s-a declarat întristată de tragicul eveniment, însă s-a afișat optimistă în fața copiilor care au mers la concertul Arianei Grande.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a deplasat la căpătâiul unora dintre tinerii răniți în explozia de luni seara de la Manchester, soldate cu moartea a 22 de persoane și rănirea a peste o sută, la scurt timp după terminarea unui concert al vedetei pop americane Ariana Grande, informează BBC.

Suverana a vizitat joi Spitalul regal pentru copii din Manchester (Royal Manchester Children's Hospital), unde a vorbit cu personalul care a tratat victimele, lăudându-l pentru efortul de a veni de acasă pentru a-i asista pe cei care aveau nevoie de ajutor.

Regina și-a exprimat totodată șocul că tinerii au reprezentat ținta atentatului ''mârșav''

Vorbind cu părinții lui Evie Mills, 14 ani, din Harrogate, regina a declarat că este "groaznic" și "mârșav" să fie vizați tinerii, iar lui Evie, suverana i-a mărturisit că Ariana Grande este o "cântăreață foarte bună", adăugând că melodiile acesteia "sună foarte, foarte bine".

Suverana le-a vizitat, de asemenea, pe Millie Robson, de 15 ani, care a suferit leziuni la picioare și căreia i-a urat o recuperare rapidă, și pe Amy Barlow, de 12 ani, din Helmshore, Lancashire, care a suferit la rândul său leziuni la nivelul picioarelor.

Bilanțul victimelor atentatului de luni seară de la Manchester a crescut la 22 de morți și 59 de răniți, a anunțat marți dimineață șeful poliției din Manchester, Ian Hopkins, într-o conferință de presă, transmite BBC News.

Dintre aceștia, aproximativ 20 de persoane sunt în continuare în stare critică după atentatul sinucigaș cu bombă de luni seară de la un concert în orașul Manchester din Anglia, având răni extrem de grave, care le afectează organele vitale și membrele, a declarat miercuri un oficial din domeniul sănătății.

Din dragoste pentru Eminescu, o bătrânică de 71 de ani din Cugir a cusut cu acul și ața, timp de trei ani, poezia „Lucea... Blestemul din Pădurea Călugărească! Acum 200 de ani, călugării dintr-un schit au fost uciși, iar de atunci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x