Antena Căutare

Ludovic Orban s-a împiedicat în timp ce saluta... cu cotul! Imaginile fac înconjurul internetului | Video

Aflat pe șantierul autostrăzii București - Pitești, în vizită de lucru, premierul Ludovic Orban s-a împiedicat chiar în timp ce se străduia să ofere un exemplu: n-a dat mâna, a vrut să salute cu cotul!

Starea de alertă nu a început bine pentru Ludovic Orban. Premierul a avut parte de un incident cam neplăcut. Prezent pe șantierul autostrăzii București - Pitești, premierul a vrut să salute cu cotul, dar s-a împiedicat. Momentul a fost surprins de presa prezentă la fața locului.

Citește și:

România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân închise!

Premierul Orban, în vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii Sibiu - Piteşti

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au vizitat, vineri dimineaţa, şantierul Autostrăzii Sibiu - Piteşti, tronsonul I, pe distanţa Sibiu - Boiţa (judeţul Sibiu).

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri, la Sibiu, că anul 2020 va fi unul al ''autostrăzii Sibiu-Piteşti'', el precizând că la tronsonul 1 au început lucrările, iar la secţiunea 5 a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie.

Un magazin din Hong Kong vinde îngheţată cu aromă de gaz lacrimogen... Nu ești șmecher dacă n-ai căruță cu pilot automat! Imagini senzaționale, în Deva: Un căruţaş a fost surprins adormit la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x