Imagini șocante. A adormit cu căștile la urechi și s-a trezit într-un coșmar!

 

Cu siguranță, unul dintre cele mai proaste momente în care o pereche de căști poate exploda este când zbori cu avionul.

Asta a pățit o femeie extrem de ghinionistă care zbura între Beijing și Melbourne, în luna februarie. Abia acum, Australian Transport Safety Bureau (ATSB) a dat publicității detalii despre eveniment, susținând că acesta s-a petrecut la două ore de la decolare, în timp ce femeia dormea.

Cea mai plauzibilă teorie este că bateria din căștile wireless s-a supraîncălzit și a luat foc. Momentan, autoritățile au refuzat să spună despre ce model de căști este vorba, scrie digitaltrends.com.

Femeia a descris incidentul pentru raportul întocmit de ATSB: ”atunci când am vrut să mă întorc, am simțit o arsură pe față. Mi-am cuprins fața cu palmele, iar căștile au ajuns în jurul gâtului”. Aceasta adaugă că ”am continuat să simt senzația de arsură și am apucat căștile, aruncându-le pe podea”. Femeia a observat că acestea scoteau scântei și luaseră foc.

Unul dintre însoțitorii de zbor a acționat prompt și a stins căștile. ATSB spune că atât bateria, cât și învelișul acesteia s-au topit și s-au lipit de podea, adăugând că pe parcursul zborului, pasagerii au avut de îndurat miros de plastic ars și nu numai.

Vezi cum arăta femeia după ce a reușit să scape de căștile care i-au luat foc în urechi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe