Antena Căutare

IQ de Einstein din pampers! O fetiţă de un an şi patru luni uimeşte întreaga România: citeşte fără probleme orice cuvânt! VIDEO

O fetiță din România a devenit o adevărată vedetă pe Facebook. Micuţa îşi merită notorietatea pe pe rețelele de socializare după ce a demonstrat că știe să citească, de pe bucăți de hârtie ținute în mână de tatăl ei, cuvinte întregi, dintre care unele chiar lungi.

O fetiță din România a devenit o adevărată vedetă pe Facebook. Micuţa îşi merită notorietatea pe pe rețelele de socializare după ce a demonstrat că știe să citească, de pe bucăți de hârtie ținute în mână de tatăl ei, cuvinte întregi, dintre care unele chiar lungi.

Filmulețul, lung de 2 minute și 37 de secunde a fost distribuit şi apreciat de mii de români. Deşi unii cred că fetiţei îi este răpită astfel copilăria, clipul demonstrează contrariul. Copila percepe totul ca o joacă şi întreaga demonstracţie nu e decât un joc. Copila se ”antrenează” la începutul clipului cu câteva litere, pentru ca apoi să treacă la cuvinte întregi.

Jocul de-a şcoala în pampers

Tatăl ei o încurajează şi o laudă după fiecare replică. De o perspicacitate extraordinară, adorabila fetiţă își dă seama rapid că pe bucățile de hârtie din fața ei sunt scrise cuvinte ca apă, lapte sau ceai, dar și construcții ceva mai lungi, ca șosete sau albastru. Mai mult, ea se descurcă excelent şi cu cifrele!

Un moment savuros al filmuleţului este apariţia unui intrus şi anume o pisică neagră icare reușește să îi distragă pentru câteva secunde atenția micuţei.

Noi nu putem decât să o felicităm!

Te-au păcălit până acum?! Cum levitează, de fapt, magicienii! Secretul a fost filmat chiar pe stradă (VIDEO)... Cât de bine stai la acest capitol? Mută doar trei beţe de chibrit pentru a obţine două pătrate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x