Antena Căutare

IULIE, un adevărat coşmar pentru una dintre zodii! Horoscopul lunii lui Cuptor

Luna iulie se anunţă, în general, bună pentru toţi nativii. Vor exista, însă, şi probleme cauzate de Uranus care intră retrograd în Berbec

Luna iulie se anunţă, în general, bună pentru toţi nativii. Vor exista, însă, şi probleme cauzate de Uranus care intră retrograd în Berbec

Berbecii, de pildă, îşi dezvăluie latura romantică din plin şi reuşesc să îşi surprindă partenerul de viaţă cu prezenţa lor deloc regizata. Se mai cizelează puţin din punct de vedere comportamental şi reuşeşte să stabilească reguli sănătoase în comunicare.

Taurul va avea mici probleme în cuplu şi e posibil să se certe cu persoane mai mari ca vârstă decât el, posibil chiar cu rudele partenerului de viaţă. Capriciile acestui nativ cresc de la o zi la alta.

Geamănul va pune sub semnul întrebării majoritatea acţiunilor persoanei iubite. Neîncrederea apare după ce depistează o serie de probleme.

Racul va avea o lună plină de suişuri şi coborâşuri: noi prieteni apar în viaţa lui şi noi necazuri.

Leul va simţi nevoia să stea mai mult singur pentru a-şi face ordine în gânduri. Acest nativ va avea câteva dispute cu apropiaţii pentru că se va simţi ori neglijat ori nedreptăţit cu privire la multe aspecte.

Luna iulie poate fi o lună bună pentru Fecioară cu menţiunea să ştie să extragă ce e mai important pentru sufletul ei.

Cât despre Balanţă, Venus, planeta care guvernează aceasta zodie, o determina să privească mai atent tot ce mişună în jurul ei.

Şi Scorpionul va sta bine la capitolul financiar în luna iulie, lună în care va face toate demersurile posibile pentru a evolua din punct de vedere profesional.

Săgetătorul se va cufunda într-o stare generalizată proastă. Lipsa de autostima poate determina acest nativ să accentueze tendinţele sale posesive şi va trăi o criză existenţială puternică din această cauză.

Capricornul intră într-o perioadă ceva mai bună, deşi începutul lunii aduce conflicte cu rudele.

Vărsătorul poate face bani cu ajutorul ideilor sale ingenioase. Trebuie, totuşi, să presteze mai multă atenţie la capcanele pe care invidioşii i le pot întinde.

Nativul Peşti continuă trendul ascendent pe care a mers la începutul anului cu o mică observaţie: trebuie să fie atent la lucrurile pe care dă banii.

E vară și e normal să te confrunți cu această problemă! Metoda simplă, ieftină şi naturală prin care poţi să scapi de mu... Detaliul înfricoşător din imagine a stârnit numeroase comentarii. Uită-te cu atenţie! Ai observat ce se întâmplă acolo?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x