Antena Căutare

La 27 de ani, o tânără câştigă bani jucându-se cu MINŢILE OAMENILOR! Cum reuşeşte să facă MILIOANE de dolari te va lăsa mască!

Are doar 27 de ani, însă la această vârstă, Lana Newstrom reuşeşte să impresioneze mii de colecţionari din toată lumea care plătesc milioane de dolari pentru operele ei de "artă" invizibilă.

Are doar 27 de ani, însă la această vârstă, Lana Newstrom reuşeşte să impresioneze mii de colecţionari din toată lumea care plătesc milioane de dolari pentru operele ei de "artă" invizibilă.

La prima vedere a imaginii de mai sus, ai putea jura că oamenii se holbează la pereţi, însă în realitate ei admiră capodoperele Lanei, care, după spusele ei, este singura artistă din lume, care se ocupă de aşa ceva.

"Doar pentru că nu vezi nimic, asta nu înseamnă că nu am lucrat ore întregi pentru a crea obiecte de artă minunate!"
, a mărturisit tânăra pentru o echipă de jurnalişti ai CBC Radio, care a fost în studioul gol al acesteia, pentru a descoperi mai multe detalii despre cazul uluitor.

"Arta înseamnă imaginaţie, iar ceea ce fac e să ajut oamenii să interacţioneze cu ea. Trebuie doar să-ţi imaginezi că ai în faţă o pictură ori o sculptură.", a adăugat Lana.

De asemenea, Paul Rooney, asistentul acesteia, este de părere că Lana ar putea fi cel mai bun artist în viaţă din ziua de astăzi: "Când descrie ceea ce nu poţi să vezi, începi să-ţi dai seama că cel puţin una dintre operele de artă pe care ţi le "expune" ar putea depăşi cu uşurinţă un milion de dolari."

Decizie ŞOC luată de un TRANSSEXUAL: A cheltuit 10.000 de EURO pentru operaţia de schimbare de sex, dar vrea să REDEVINĂ... Ce face omul ăsta cu PASTĂ de DINŢI, tu nu poţi nici măcar cu CREIONUL! Vei rămâne uimit să vezi ce creaţii SPECTACULOA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x