Antena Căutare

La DOI ANI are puteri supranaturale, te VINDECĂ de CANCER

Kong Keng este un băiețel de doi anișori cu puteri supranaturale ce poate vindeca orice boală.

Kong Keng este un băiețel de doi anișori cu puteri supranaturale ce poate vindeca orice boală.

Într-o săptămână a înzdrăvenit 200 de bolnavi doar printr-o atingere a sticlelor cu ulei de eucalipt puse de rudele bolnavilor pe podeaua umedă de lemn.

Mama copilului, Phat Soen în vârstă de 21 de ani îi poartă mânuţa copilului peste creştetul bolnavilor adunaţi cu miile în faţa colibei de lemn din satul Knor, Provincia Kampong Cham, Cambodgia.


Chiar dacă nu ştie prea bine să vorbească sau să meargă, puterile lui uluiesc: “L-a vindecat pe fratele meu care a fost paralizat după un accident de motocicletă”, declară Sung Bahn pentru revista “Vice”.

După ce atinge uleiul de eucalipt, acesta devine un leac universal pentru orice maladie, a vindecat bolnavi de cancer, orbi, surzi sau suferinzi de alte maladii îngrozitoare.

“Peste 1.000 de oameni au fost vindecaţi după ce au băut sau şi-au uns trupul cu ulei de eucalipt atins de Keng. Vin oameni din întreaga lume, de toate religiile şi nu înţeleg miracolul, însă recunosc puterile copilului”, a declarat primarul satului, Sou Hen.

O invenție DULCE! Uite cum arată CADA din CIOCOLATĂ... S-a operat pentru a arăta asemenea caricaturii! Are mameloane în formă de inimioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x