Antena Căutare

La ei trag banii precum un magnet! Top 5 zodii care au un noroc financiar uriaș iarna aceasta

Banul nu trage la toată lumea, însă, în funcție de poziționarea planetelor, sunt perioade în care anumite semne zodiacale sunt mai norocoase din acest punct de vedere, iar altele nu.

Banul nu trage la toată lumea, însă, în funcție de poziționarea planetelor, sunt perioade în care anumite semne zodiacale sunt mai norocoase din acest punct de vedere, iar altele nu.

Unica.ro a realizat un clasament cu cele cinci zodii care iarna aceasta nu vor mai duce grija banilor!

Taur

Prin natura lor, Taurii sunt predispuși la câștiguri substanțiale. S-au născut ca să facă bani, iar iarna aceasta îi va satisface din acest punct de vedere. Ca de obicei, se afundă în muncă, iar eforturile lor vor fi răsplătite. Saturn se va afla în casa parteneriatelor o bună parte a iernii acesteia, așadar îți vei uni forțele cu o persoană sau mai multe, pentru a face o afacere, care îți va aduce câștiguri substanțiale.

Gemeni

Cea mai bună veste pe care o vor primi Gemenii în 2016 este aceea că… salariul lor se va mări. Și nu oricum, ci se va dubla sau tripla, arată astrele. Tot ce trebuie tu să faci este să fructifici fiecare oportunitate care ți se ivește, la maximum. Nu trebuie să ratezi nici o ocazie de a te afirma la serviciu și vei fi nevoit să depui mai mult efort decât de obicei, pentru ca munca ta să fie considerată perfectă. Nu vei avea noroc la bani doar în timpul perioadei de iarnă, intervalul câștigurilor uriașe ține până în iulie 2016.

Citește mai departe!

Oamenii îi spun „Cazanul Diavolului”! Aici se petrece un fenomen neobișnuit, iar specialiștii nu pot explica misterul! (... Zi excelentă pentru Lei, care se bucură de un mare succes! Horoscopul zilei de joi, 26 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x