Antena Căutare

"La un an de la dureroasa despărțire, a revenit în viața mea: Ce mai faci?, mi-a apărut pe telefon". Ce s-a întâmplat apoi e tulburător

O poveste în care se regăsesc multe dintre femei a smuls numeroase zâmbete amare. Când ieși cu adevărat dintr-o relație și când încetezi cu adevărat să iubești?

O poveste în care se regăsesc multe dintre femei a smuls numeroase zâmbete amare. Când ieși cu adevărat dintr-o relație și când încetezi cu adevărat să iubești?

Vezi și: Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

"12 luni de durere şi suferinţă. 12 luni în care am învăţat să trăiesc fără el. Mi-a luat mult, ştiu.. însă în momentul în care ne-am despărţit, o parte din mine a murit. Şi tocmai când încercăm să merg mai departe cu viaţă mea, am primit un mesaj de la el.

Fix la un an de când drumurile noastre s-au bifurcat pentru totdeauna, el a revenit din nou în viaţă mea:

“Ce mai faci?” – mi-a apărut pe telefon.

Puteam să îl ignor… puteam să îi spun să se ducă dracu… puteam să fac multe. Dar ştiţi ce am făcut? Am început să plâng. Sufletul meu s-a întors în trecut; mi-am amintit de toate clipele frumoase pe care le-am avut alături de el. Da, am dezgropat toate amintirile pe care îmi jurasem să le ţin departe de mine… şi mi-am dat seama că dragostea adevărată chiar există. Şi uneori trebuie să lupţi pentru ea.

Am crezut că şi el mai are sentimente pentru mine… aşa că am început să îl caut pe Facebook. Faţă lui era acolo, în poză de profil… zâmbea alături de ea – femeia care mi l-a furat. M-am uitat zeci de minute la pozele lor. În ochii lui vedeam fericire..."

Citește mai departe pe kudika.ro!

Vezi și: Povestea lor, fără cuvinte! "Într-o dimineață, s-a trezit pe noptieră cu un bilet. Era de la el, de la soțul său, de la omul pe care îl uitase... deși era mereu lângă ea"

Trei întrebări esenţiale pe care trebuie să le pui la un interviu de angajare! Dacă le foloseşti, poţi fi acceptat pe lo... Ți-ai tras curcubeu? Află cum și-a bătut joc de tine Facebook! A făcut experimente fără ca tu să știi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x