L-ai căutat pe Pikachu până i-ai îmbogăţit! Pokemon Go, jocul care a isterizat omenirea, a avut încasări de UN MILIARD DE DOLARI

 

Celebrul joc Pokemon Go a depăşit pragul de 1 miliard de dolari venituri din momentul lansării.

  • Lansat în iulie 2016, jocul Pokemon Go a însumat venituri de peste un miliard de dolari în cele 6 luni de existenţă, în condiţiile în care nu a beneficiat de o lansare globală, iar în pieţe importante, precum China, nu este prezent nici acum.

Informaţia vine de la firma de analiză Sensor Tower, cea care a urmărit îndeaproape evoluţia fenomenului atât în ceea ce priveşte partea financiară, cât şi a numărului de adepţi.

Performanţa celor de la Ninatic, producătorul jocului, este cel mai bine pusă în valoare prin comparaţie cu veniturile celorlalte aplicaţii şi jocuri. Conform App Annie, toate aplicaţiile şi jocurile de Android şi iOS au însumat anul trecut venituri de 35 de miliarde de dolari. Pokemon Go a avut venituri de un miliard de dolari în doar şase luni.

Nu mai puţin adevărat este faptul că performanţele jocului au scăzut în ultimele luni. Recordul de venituri din perioada în care Pokemon Go era pe val este de 18 milioane de dolari într-o singură zi. În prezent, veniturile generate de joc sunt de 1,5 - 2,5 milioane de dolari pe zi.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe