Antena Căutare

Lisinia e cea mai înaltă femeie din Rusia! La soare te poți uita, dar la dânsa ba! Cum arată femeia cu picioare de 1,3 metri!

O tânără din Rusia a dat o nouă definiție ideii de model atunci când a decis să urce pe podium și să defileze. Și asta a băgat-o direct în Cartea Recordurilor.

O tânără din Rusia a dat o nouă definiție ideii de model atunci când a decis să urce pe podium și să defileze. Și asta a băgat-o direct în Cartea Recordurilor.

E frumoasă, e extrem de sexy și...foarte înaltă! Ekaterina Lisina atrage privirile tuturor prin faptul că are puțin peste înălțimea de doi metri!

La 29 de ani, rusoaica se poate lăuda cu titlul de cea mai înaltă femeie din țara asta, intrând chiar și în Cartea Recordurilor.

Are măsura 48 la picior și totuși, femeia spune că se simte frumoasă și că și-a dat seama că înălțimea e ceva deosebit și asta o face specială. Cu picioare de 1.3 metri credem și noi!

Ea e femeia cu cel mai frumos posterior din lume! Nu poate ieși din casă fără să nu iasă show de zile mari!

Fostă jucătoare de basket cu medalii și multe victorii, Lisinia chiar este o adevărată apariție. Acum s-a apucat de modeling și succesul îi bate iar la ușă.

Urmărește pozele din galeria de mai sus ca să vezi cum arată femeia!

Paulette a pus mâna pe târnăcop și s-a dus în deșert! Peste 25 de ani a apărut cel mai frumos palat din lume! Cum arată ... Speak iubește din nou? Fanii au fost puși pe jar de un detaliu ce i-a „scăpat” tinerei „Libelule”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x