Antena Căutare

LUNA în care te-ai născut vorbește mult despre tine. Poate MULT PREA MULT!

Ce spune luna în care te-ai născut despre destinul tău. S-ar putea ca lucrurile pe care le vei afla să ţi se fi întâmplat deja sau, mai mult, să le trăieşti în perioada imediat următoare

Ce spune luna în care te-ai născut despre destinul tău. S-ar putea ca lucrurile pe care le vei afla să ţi se fi întâmplat deja sau, mai mult, să le trăieşti în perioada imediat următoare

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, ești o persoană ambițioasă, care își ia sarcinile în serios. Îți place să critici și cauți mereu defectele și slăbiciunile celorlalți, motiv pentru care îți vei pierde mulți prieteni. Cei care rămân, însă, lângă tine, nu vor regreta, pentru că îți place să îi faci fericiți pe oamenii la care ții. Ești o fire independentă și te-ai născut să fii un lider, așa că ai toate șansele să ai o carieră de succes.

Februarie

Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbătoare. În general, sunt caracterizate de loialitate și onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite. Iubesc libertatea și țintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo. Bărbații au tendința de a se lăsa conduși de femeile din viața lor, mai ales în tinerețe.

Martie

Oamenii născuți în această lună sunt plini de farmec, deși pot fi considerați timizi și rezervați de ceilalți. Sunt firi secretoase și își fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură. Sun greu de scos din sărite și au, în general, încredere în ceilalți. Dacă intri în această lună, află că ai mari șanse să ajungi faimos. Vei face bani cu ușurință, dar îi vei pierde la fel de repede.

Aprilie

Dacă te-ai născut în aprilie, ești o persoană plină de viață, care se decide repede, dar ajunge deseori să regrete ce a hotărât inițial. Iubești să fii în centrul atenției, dar știi să fii alături de ceilalți, atunci când au nevoie. Firea ta blândă se schimbă, însă, când ești scos din sărite și obișnuiești să te răzbuni pe oamenii care ți-au greșit. Când îți pui ceva în cap, nimic nu te va opri din drumul tău!

Mai

Oamenii născuți în această lună sunt încăpățânați și se enervează repede. Cu toate acestea, sunt plăcuți ușor de ceilalți se bucură de multă atenție. Sunt capabili de sentimente profunde și sunt înzestrați atât cu frumusețe interioară, cât și exterioară. Pun foarte mare preț pe prieteni, dar au, în același timp, o nevoie exagerată să fie singuri. Reușesc să își găsească liniștea când stau singuri, în natură.

PE OBSERVATOR.TV GĂSEŞTI RESTUL LUNILOR

Iată cum poți să îți tratezi CARIILE la tine acasă cu UN SINGUR INGREDIENT... Întotdeauna LA MODĂ, niciodată pe PICIOR GREŞIT! Cel mai bine ÎMBRĂCATE zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x