Antena Căutare

Mamă și fiică, admise în același timp la Medicină! La 44 de ani și cu nicio oră de meditație, a intrat printre primii la buget!

O poveste impresionată a două românce - mamă și fiică - se poate transforma într-una motivațională. Fără să facă vreo oră de meditaţii, o fostă asistentă medicală de 44 ani și fiica ei de 19 au reușit o performanță unică: să fie admise la Medicină în același timp.

O poveste impresionată a două românce - mamă și fiică - se poate transforma într-una motivațională. Fără să facă vreo oră de meditaţii, o fostă asistentă medicală de 44 ani și fiica ei de 19 au reușit o performanță unică: să fie admise la Medicină în același timp.

Irina Corozel a intrat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea cu o medie foarte mare. Mai mult, ea a mobilizat-o şi pe Bianca, fiica ei de 19 ani, care a luat examenul la aceeaşi facultate.

Povestea Irinei este una despre determinare și ambiție: la 26 de ani de la absolvirea liceului a susţinut în această vară admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie Oradea, alături de fiica sa, care a terminat liceul în luna iunie. Fără a lua o oră de meditație, fosta asistentă medicală a reușit să intre la facultate cu media 9.48, în ciuda concurenței de șapte candidați pe loc.

Fiica ei a intrat cu media 9.10, tot la buget, după ce trei din cei patru ani de liceu și i-a petrecut în Franța, studiind la un liceu din Paris.

”Bianca a ales Medicina şi am ajutat-o să înveţe mai uşor termenii medicali. Visul meu de a deveni medic a prins din nou viaţă, odată cu al ei”, povesteşte Irina Corozel pentru adevarul.ro.

Lucrează în M.A.I.

În 2005, Irina Corozel s-a retras din sistemul sanitar şi a intrat, prin concurs, în structurile Ministerului de Interne. Iniţial, ca funcţionar în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, apoi ca poliţist în cadrul Serviciului Public de Paşapoarte Vaslui. Irinei i-a fost greu să treacă de la un sistem la altul, dar provocarea i-a plăcut şi s-a adaptat repede.

Eclipsa inelară de soare în Fecioară, 1 septembrie- Noi începuturi cu intensitate karmică... Care sunt zodiile care își găsesc ușor adevărata dragoste. Ești printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x