Antena Căutare

Mâncat de URS! I-au găsit hainele în stomacul animalului! Atenție, VIDEO ȘOCANT!

Aflat în drumeție cu prietenii, un bărbat a făcut o fotografie unui urs, fără să știe ce avea să se întâmple în scurt timp.

Aflat în drumeție cu prietenii, un bărbat a făcut o fotografie unui urs, fără să știe ce avea să se întâmple în scurt timp.

Cei patru se plimbau printr-o rezervație din Statele Unite atunci când le-a ieșit în cale un urs de 136 de kilograme. Unul dintre bărbați a decis să facă o poză animalului, neștiind că urmează să se întâmple ceva cu adevărat îngrozitor. În doar câteva clipe, ursul l-a atacat pe fotograf.

Ceea ce este cu adevărat îngrozitor este faptul că animalul a mâncat bucăți mari din corpul victimei. Abia după ce a fost împușcat, oamenii legii au reușit să facă o necropsie și să constate modul crud în care omul a fost omorât.

Transformare fabuloasă: Era foarte grasă şi toată lumea râdea de ea! Acum, bărbaţii au făcut coadă în jurul ei... Clipul care ȘOCHEAZĂ pe oricine: Au sărbătorit cu un cap de bebeluș, pe care l-au tăiat felii. Reacțiile lor sunt oripil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x