Antena Căutare

Mere verzi, sănătate curată. Trei beneficii ale acestora

In aceasta perioada a anului, merele verzi sunt unele dintrece cele mai la indemana fructe. Bogate in vitamine, minerașe si fibre, consumul de mere iti aduce numeroase beneficii.

În această perioadă a anului, merele verzi sunt unele dintrece cele mai la îndemână fructe. Bogate în vitamine, minerașe și fibre, consumul de mere îți aduce numeroase beneficii.

Merele ajută la curățarea dinților

Este indicat ca dimineața să consumați pe stomacul gol un măr verde. Mărul va stimula producția de salivă, va reduce numărul de bacterii din gură și preveni apariția cariilor. Consumul unui măr dimineața este necesar mai ales dacă ai uitat să te speli seara trecută pe dinți

Slăbește cu ajutorul mărului de dimineață

Dacă vei consuma imediat după ce te trezești un măr verde vei putea arde aproximativ 80 de calorii. Cum este posibil acest lucru? Conținutul mare de fibre ajută la îndepărtarea foamei de dimineață. În același timp, acest fruct consumat imediat după trezire, îți pune metabolismul în mișcare.

Merele verzi, antioxidantul perfect

Consumul unui măr verde dimineață ajută organismul să lupte împotriva atacurilor asupra celulelor, încă de la primele ore ale zilei. Consumul regulat reduce riscurile apariției bolilor cardiace, accidentelor vasculare și a diabetului.

Sursă:dozadesanatate.ro

Revoltător! Ce spune un preot despre femeile care poartă pantaloni: ”Sunt în pericol să rămână...” Continuarea a șocat z... VIDEO VIRAL. A scos pistolul în timp ce era la volan. Ce s-a întâmplat câteva secunde mai târziu este greu de crezut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x