Antena Căutare

Moment UNIC în viaţă pentru milioane de credincioşi! Anunţul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Giulgiul din Torino, despre care se spune că are imprimat corpul lui Iisus după răstignire, este expus în catedrala din Torino până pe 25 iunie.

Moment UNIC în viaţă pentru milioane de credincioşi! Anunţul care a luat prin surprindere pe toată lumea Galerie
| www.opiniatimisoarei.ro

Giulgiul din Torino, despre care se spune că are imprimat corpul lui Iisus după răstignire, este expus în catedrala din Torino până pe 25 iunie.

Timp de două luni, cei care doresc să vadă ceea ce credincioșii cred că este dovada existenței lui Iisus o vor putea face după ce se înscriu pe un site dedicat acestei acțiuni. Giulgiul lung de 4,41 de metri și lat de 1,13 metri ar avea imprimată dubla imagine, frontală și dorsală, a unui bărbat care a suferit torturi grave, una dintre ele fiind crucificarea, la fel ca în Patimile lui Hristos.

Catolicii consideră că este o bucată de pânză, menționată în Evanghelie, cu care a fost învelit corpul lui Iisus până la mormânt.

Cu această ocazie, la Torino va avea loc un colocviu științific internațional, în cadrul căruia vor fi evocate analizele legate de epoca din care datează Giulgiul și de felul în care s-a imprimat silueta pe pânza de in, fără vopsea sau alt mijloc.

Cristiano Ronaldo, gafă de MILIOANE! Fotbalistul și-a dat tricoul cadou pentru a se revanșa! (VIDEO)... Horoscopul pentru weekend: Ce se întâmplă în zilele următoare cu fiecare zodie în parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x