Antena Căutare

Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o să recurgă la acest gest

Deși mulți oameni au criticat-o aspru pe internet, femeia spune că a avut un motiv întemeiat. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o la acest gest Galerie
Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o să recurgă la acest gest | Profimedia/Shutterstock

Lauren Brooke, căci despre ea este vorba, a ajuns virală pe internet, după ce și-a ars rochia de mireasă, potrivit Fanatik, care a vizualizat clipul pe care aceasta l-a distribuit pe platforma de divertisment TikTok.

Deși gestul femeii a stârnit unele controverse și nu a fost înțeles la început, ea a avut o explicație pentru cele întâmplate.

Citește și: Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Motivul pentru care femeia a dat foc rochiei de mireasă. De ce a ales să facă acest gest

Femeia din Carolina de Nord spune că a recurs la acest gest, după ce s-a oficializat divorțul de soțul ei, cu care ar fi fost căsătorită timp de nouă ani, potrivit sursei citate mai sus.

Fiind fericită că relația lor s-a încheiat în mod oficial, Lauren Brooke a ținut să recurgă la mișcarea care nu a fost înțeleasă de unii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ședința foto a fost realizată de către mama femeii: „A fost grozav să o văd râzând”

Ședința foto și clipul video au fost realizate de către mama fetei, un fotograf profesionist. Pentru a celebra momentul, femeia a decis să poarte o rochie provocatoare, de culoare roșie și să deschidă și o sticlă de șampanie.

Secvențele în care dă foc rochiei de mireasă, calcă pe un tablou în care apare o fotografie de la nuntă și cel în care își rupe rochia de mireasă s-au ales cu numeroase vizualizări și aprecieri. Femeia susține că se simte, în sfârșit, eliberată și mândră că a reușit să încheie mariajul nefericit:

„Am fost numită narcisistă. Unii oameni au spus că eu sunt problema. Prin ședința foto nu s-a sărbătorit divorțul în sine, ci s-a sărbătorit faptul că eu i-am supraviețuit. Ce altceva aveam să fac cu rochia mea de mireasă? Nu a putut fi returnată și nu aș vrea să i-o dau fiicei mele... nu după cum s-a terminat căsnicia. Deci, de ce să nu o ard?”, a explicat Lauren Brooke, într-un interviu pentru New York Post, citat de sursa menționată mai sus.

„A fost grozav să o văd râzând.”, a spus, extrem de încântată, mama femeii, cea care a imortalizat momentul.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea... Testul rapid de inteligență care îți arată dacă ai o memorie perfectă. Tu cum stai cu memoria de scurtă durată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x