Antena Căutare

Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. Ce a descoperit

Situația incredibilă a unei familii care în ziua nunții susține că ea și soțul ei au fost vizitați de spiritul fiicei lor, care a fost surprins în fotografii. În articolul puteți vedea imagini cu fotografia în care fiica lor apare.

poza cu doi miri imbracati in alb in padure in ziua nuntii Galerie
Cazul bizar al unei mirese care și-a văzut fiica decedată în fotografiile de la nuntă. | Profimedia Images

O mireasa a împărtășit una dintre cele mai tulburătoare întâmplări din ziua nunții sale. Era cel mai frumos moment al vieții ei, dar nu la fel de frumos ca ziua în care fetița ei a venit pe lume și cea mai neagră clipă a fost atunci când ea s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă.

Cei doi părinți nu au apucat să facă nunta când fiica lor era încă în viață, iar după deces au decis că a venit momentul să-și unească destinele în onoarea ei și că doar împreună vor putea depăși clipa care le-a umbrit fericirea mult timp.

Mireasa a distribuit în mediul online fotografia de la nuntă în care a apare fiica decedată cu mult timp înainte

Videoclipul prezintă o fotografie a miresei și a mirelui care se sărută, dar, la o privire mai atentă, pare să se creioneze în fundal o figură neclară care oglindește un copil mic și blond, stând lângă copaci: "Nu cred în multe lucruri", a scris Leah. "Dar cred că a fost acolo pentru a mă vedea pe mine și pe tatăl ei căsătorindu-ne în onoarea ei", a spus ea potrivit indy100.com.

"Sincer, nu mi-a venit să cred ochilor", a declarat Leah pentru Indy100. "M-am dus direct să-i arăt soțului meu și amândoi am stat acolo șocați. Ne tot uitam la fotografie făcând zoom.

"M-am străduit atât de mult să o includ în nunta noastră și acum mă liniștesc atât de mult știind că a fost cu noi în ziua noastră specială".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum l-a putut surprinde o mireasă pe viitorul ei soț chiar înainte de marele eveniment. Femeii nu i-a venit să își creadă ochilor

„Îmi vei lipsi pentru totdeauna, umbra mea mică”, scrie în încheiere clipului. Într-un alt clip, Leah a împărtășit povestea sfâșietoare a morții lui Totty, despre care a dezvăluit că a fost rezultatul unui incident de înec. Leah a spus că a primit un telefon de la fiica ei în vârstă de 12 ani care i-a spus că Totty, în vârstă de 17 luni, „nu răspunde”.

Citește și: Ce a putut să ceară o cumnată unei viitoare mirese, când aceasta își organiza petrecerea de nuntă. Femeii nu i-a venit să creadă

Familai și-a pierdut la doar 17 luni fiica cea mică după ce s-a înecat. Alerta a fost dată de sora mai mare de 12 ani care și-a anunțat mama că cea mică nu mai răspunde.

Trecerea în neființă a venit ca un trăsnet peste familie, care a fost envoită să-ți îngroape copilul abia venit pe lume.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

O tânără a dezvăluit că s-a căsătorit cu tatăl vitreg: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o!”. Ce detaliu i-a uimit p... O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa cev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x