Antena Căutare

Muncitorilor care săpau în zonă le-a stat inima! Bombă de 225 de kilograme, din cel de-al Doilea Război Mondial, pe punctul să arunce în aer o închisoare din Germania!

O închisoare în orașul Regensburg, sud-estul Germaniei, urmează să fie evacuată după ce o bombă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial a fost descoperită miercuri în apropiere, a anunțat poliția, relatează joi DPA.

O închisoare în orașul Regensburg, sud-estul Germaniei, urmează să fie evacuată după ce o bombă neexplodată din cel de-al Doilea Război Mondial a fost descoperită miercuri în apropiere, a anunțat poliția berlineză.

Bomba de 225 de kilograme a fost găsită în timpul unor lucrări la un mare șantier de construcții din vestul orașului. Relicva istorică urmează să fie dezamorsată sâmbătă, a precizat poliția, după evacuarea locuitorilor din apropiere și a deținuților, care urmează să înceapă la ora 9 dimineața.

Circa 109 deținuți vor părăsi închisoarea în cadrul operațiunii, a anunțat ziarul local Mittelbayerische, citat de Agerpres.

Este cea de-a cincea bombă din cel de-al Doilea Război Mondial descoperită pe șantier până în prezent, a precizat ziarul.

Aspectul e impresionant! România scoate pe șine primul tren de lux. Primii călători dau verdictul: "Chiar nu mai me... Foto. Părinţii miresei au rămas fără cuvinte când au văzut cadoul mirelui pentru aleasa inimii. Ce a adus tânărul pe sce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x