Antena Căutare

O femeie a fost prinsă în aeroport ascunzând ceva complet neașteptat în lenjeria intimă. Ce încerca să transporte pe sub haine

Proprietara unui magazin de animale de companie din China a fost prinsă după ce a încercat să facă contrabandă cu numeroase vietăți exotice, ascunzându-le în lenjeria intimă.

O femeie în aeroport
O femeie a fost prinsă în aeroport încercând să transporte illegal mai multe animale exotice | Shutterstock

O femeie a fost prinsă în aeroport încercând să transporte illegal mai multe animale exotice. Chinezoaica este proprietara unui magazine de animale și intenționa să vândă vietățile, ascuzânzându-le mai întâi pe sub haine, pentru a le transporta cu avionul, potrivit mirror.co.

Angajajații de la securitate din aeroport au descoperit că femeia în vârstă de 32 avea asupra ei 15 șerpi vii, patru miriapode gigantice și o șopârlă în timp ce călătorea din Hong Kong în China continentală. Chen a băgat reptilele, unele dintre ele fiind toxice, în sutien și în buzunare, sperând să ajungă cu ele în magazinul ei pentru a le vinde mai departe.

Citește și: Ce au descoperit autoritățile române în pungile de cereale cărate de două femei, în aeroport. Imediat au fost oprite cele două

Personalului de la securitate nu i-a venit să creadă când a făcut descoperirea. Ce a putut ascunde în lenjeria intimă o femeie de 32 de ani

Cu toate acestea, ea a fost oprită din drum de către oficialii vamali după ce comportamentul ei ciudat și hainele neobișnuit de largi au dat-o de gol.

Pentru că li s-a părut suspect, angajații din aeroport i-au făcut o percheziție femeii, care reușise să ascundă nouă șerpi regali, șase șerpi cu nas de porc, patru miriapode gigantice peruane și o șopârlă Anolis, toate fiind exotice. De atunci, animalele au fost predate autorităților competente pentru, a precizat Departamentul Vamal.

Citește și: Actriță celebră surprinsă în scaun cu rotile, în aeroport. Ce s-a întâmplat cu ea, la câteva zile după ce a urcat pe scenă

Chen a mărturisit că plănuia să vândă vietățile la întoarcerea în orașul ei, Foshan, și a recunoscut că a mai făcut acest gest cu succes în trecut, reușind să câștige mulți bani. Femeia a adăugat că, deoarece sunt greu de găsit pe piața chineză, a reușit să le vândă la un preț ridicat clienților care doreau să le aibă ca animale de companie sau să le folosească în scopuri medicinale tradiționale.

Unul dintre șerpii confiscați de Chen - un Lampropeltis - face parte dintr-o familie de șerpi care poate avea un venin extrem de toxic și mortal.

Citește și: Amendă usturătoare pentru un pasager care a fost prins în aeroport cu 2 burgeri. Ce se afla în ei: „E cea mai scumpă masă”

Potrivit legislației chineze, animalele care sunt transportate în și din țară trebuie să fie mai întâi puse în carantină și inspectate de autorități pentru a preveni speciile străine invazive și pentru a proteja securitatea ecologică. Departamentul Vamal nu a precizat ce implicații legale va avea Chen.

Care este, de fapt, soarta oamenilor ce au căutat nemurirea. Ce s-a ales de cei care au apelat la criogenie... Fetița cu Sindrom Down căreia medicii nu i-au dat nicio șansă. Ce a urmat după previziunile sumbre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x