Antena Căutare

O femeie a probat o rochie de mireasă și s-a pozat în fața oglinzii, dar a încremenit când a privit pozele din telefon. Ce a văzut

O femeie a mers într-un magazin ca să probeze o rochie de mireasă și s-a pozat în fața oglinzii. A rămas fără cuvinte atunci când a privit fotografiile din telefonul său mobil.

colaj foto cu o tanara care probeaza o rochie de mireasa Galerie
Imaginile cu tânăra în rochie de mireasă au ajuns pe internet și au devenit virale | sursa foto: Profimedia

O viitoare mireasă a rămas fără cuvinte și a încercat să afle explicații, după ce a privit imaginile de la cabina de probă, ce se aflau în telefonul său mobil. Doamna cu pricina a publicat imaginile pe internet ca să arate dovezile.

O femeie a probat o rochie de mireasă și s-a pozat în fața oglinzii, dar a încremenit când a privit imaginile din telefonul mobil

Aceasta este neobișnuita situație prin care a trecut Tessa Coates, o cunoscută scriitoare și actriță. Aceasta a decis într-o zi să meargă la un magazin de rochii și de mireasă și să probeze câteva ținute. Totuși, aceasta nu avea să bănuiască faptul că va deveni protagonista unei situații surprinzătoare.

Citește și: O mireasă supărată a dezvăluit ce gest neașteptat a putut să facă propria cumnată, chiar imediat după nuntă. Mulți s-au mirat

În timp ce proba diferite rochii, Tessa Coats a decis să facă și câteva fotografii cu telefonul său mobil. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a privit mai atent unul dintre cadre și a descoperit un detaliu ce i-a dat mulți fiori.

Fără să mai stea pe gânduri, aceasta a decis să publice imaginile în mediul online, cs să arate dovezile și totodată ca să încerce să găsească o explicație pentru cele întâmplate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am fost să îmi cumpărat o rochie de mireasă și realitatea m-a luat prin surprindere. Aceasta este poza reală, deloc editată și fără să fi fost făcută cu vreun filtru. Dacă nu poți să vezi problema, atunci te rog să te uiți. Atunci când vei realiza ce este în neregulă, cu siguranță o să rămâi uimit”, a scris femeia în dreptul pozelor, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o rochie de mireasă, deși nu era logodită. Când s-a uitat pe etichetă nu i-a venit să creadă ce scrie

Așa cum se poate vedea în imagini, femeia, îmbrăcată într-o rochie de mireasă, se privește în oglinda din fața ei, însă imaginea e complet diferită. Diferită este și imaginea ce apare în oglinda laterală.

Confuză și dornică să descopere o explicație pentru acest fenomen neobișnuit, doamna cu pricina a contactat compania ce a produs modelul său de telefon mobil și un reprezentat i-a explicat faptul că situația este una neobișnuită și că, cel mai probabil, femeia a mișcat mâna chiar în timpul realizării fotografiei, iar programele de inteligență artificială au reprodus cadre diferite realizate în timpul fotografierii.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume.

Femeia care e plătită de soț pentru că are grijă de casă. Ce salariu primește săptămânal pentru că face curat și gătește... Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x