Antena Căutare

O mireasă supărată a dezvăluit ce gest neașteptat a putut să facă propria cumnată, chiar imediat după nuntă. Mulți s-au mirat

O mireasă nu și-a mai putut ascunde supărarea și a dezvăluit ce gest complet neașteptat și nepotrivit a făcut cumnata ei, chiar imediat după nuntă.

imagine cu o mireas suparata, ce are alaturi 2 femei Galerie
Supărată, femeia a dezvăluit de ce gestul cumnatei a înfuriat-o | sursa foto: Profimedia

Bucuria unei tinere mirese s-a terminat brusc atunci când aceasta a descoperit ce a putut să facă propria cumnată, chiar la câteva ore după nuntă. Dezgustată și furioasă, femeia și-a făcut curaj și a povestit totul pe internet. Mesajul ei a devenit viral și a stârnit un val puternic de reacții.

O mireasă supărată a dezvăluit ce gest neașteptat a putut să facă propria cumnată, chiar imediat după nuntă

Aceasta este meobișnuita situație prin care a trecut o mireasă, chiar imediat după nuntă. Ceea ce trebuia să fie o amintire de neuitat s-a terminat cu un gust amar, totul din cauza unei cumnate. Supărată, mireasa a decis să povestească totul în mediul online, cerând totodată părerea cititorilor ca să descopere dacă a avut ea o reacție exagerată sau una îndreptățită.

Citește și: Ce a putut să facă o cumnată mirelui, chiar înainte de nuntă. Bărbatul s-a supărat atât de tare încât a anulat evenimentul

„Nunta mea a avut loc sâmbătă și am avut invitați din afara orașului, care au plecat duminică. Am trebuit să stăm cu ei, așa că resturile de mâncare de la nuntă am decis să le ducem acasă la mama mea soacră, până când pleacă toți invitații și le putem lua. După nuntă ne-am ales cu opt tăvi cu mâncare, 10 cutii de brioșe și 3 tăvi cu fursecuri. Am descoperit că a mea cumnată s-a simțit îndreptățită să ia mâncare și fursecuri la ea acasă. La nuntă am lăsat invitații să își ia în plus pentru acasă ce vor și am convenit că noi, mirii, vom lua acasă doar ceea ce rămâne. Culmea, în aceeași zi în care am luat mâncarea, cumnata mi-a dat un telefon și mi-a zis că mai vrea niște fursecuri și brioșe, ca să ducă la ea la serviciu.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, după ce i-a dăruit norei sale un cadou. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Nu aveam nimic împotrivă să îi dau, dar m-a deranjat faptul că nu m-a întrebat înainte, ci și-a luat singură din mâncarea noastră. Nu sutn o persoană egoistă, dar m-am supărat atunci când am vrut să iau ceva și acel lucru nu mai era. Încă de la începutul relației i-am zis soțului meu că nu-mi place comportamentul pe care îl are sora lui, nu e prima oară când ea se comporta ca și când i se cuvine totul. Nu mă înțelegeți greșit, îmi iubesc și apreciez rudele, dar uneori chiar nu respectă anumite limite”, a fost confesiunea făcută de femeie pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au dat dreptate miresei și au criticat atitudinea lipsită de respect a cumnatei.

Cel mai bizar triunghi amoros! Un tânăr a început o aventură cu mama vitregă, care e cu 17 ani mai mare. Cine pe cine se... O femeie a născut copilul fratelui său și a dezvăluit detalii despre întreaga experiență. Cum a fost posibil să își nasc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x