Antena Căutare

O femeie s-a prezentat la spital cu un os de pui în gât, dar doctorul i-a recomandat să bea suc. Cum i-a salvat ideea bizară viața

Recomandarea inedită a unui medic pentru o pacientă sa care a rămas cu un os în gât face acum înconjurul internetului. Care este explicația pentru care băutura carbogazoasă celebră i-a salvat viața.

imagine cu oase de pui si femeie care bea bautura neagra Galerie
O femeie s-a prezentat la spital cu un os de pui în gât, dar doctorul i-a recomandat să bea suc | Shutterstock

O femeie care a ajuns la urgențe cu un os de pui în gât a avut surpriza vieții sale când a aflat remediul inedit pe care i l-a oferit medicul său. Deși aceasta s-a prezentat cu o problemă gravă nu se aștepta ca specialistul să-i recomande să consume un suc acidulat celebru care a stârnit controverse de-a lungul timpului. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

O femeie s-a prezentat la spital cu un os de pui în gât, dar doctorul i-a recomandat să bea suc. Care este explicația

Beth Brash a rămas cu un os de pui blocat în gât după o vizită la restaurantul ei preferat din Wellington, UK, unde a comandat un nou fel de mâncare. Femeiea din Marea Britanie chiar a fost întrebată de ospătar dacă e în regulă cu faptul că puiul ei are oase și a răspuns că nu are nicio problemă.

„Am călătorit în jur, în China și în alte locuri și nu m-a deranjat asta”, a spus ea pentru stuff.co.nz.

Cu toate acestea, când și-a dat seama că o bucată mică de os de pui i s-a blocat în gât, a simțit că a învățat, pe propria piele „o lecție bună de a-mi înghiți literalmente mândria”.

„Era picant și te gâfila puțin în gât. Mi-am zis: „Nu face o scenă, nu face o scenă” A fost fix mândria orgoliul meu cel care mi-a stat în cale””, a mai povestit ea.

Mai mult, brash nu a mers imediat la spital și a suprotat durerea întreg weekend-ul, presupunând că va dispărea. Când a văzut că timpul trece, dar starea ei nu se îmbunătățește, s-a îndreptat către Camera de Gardă.

Ajunsă acolo, însă, a avut parte de o altă surpriză. Pentru că osul era de dimensiuni mici, specialistul ORL care a consultat-o a sfătuit-o să să bea patru doze de Coca-Cola cu zahăr, a povestit ea,

Dr. Bryan Betty, președintele General Practice New Zealand, a spus că deși nu a mai auzit de acest „tratament” nonconfiormist, este cunoscut faptul că băutura răcoritoarea cu acid și mult zahăr poate distruge smalțul dinților.

Și, deși în mod normal, medicii nu încurajează pacienții să bea Cola, aceasta a fost o variantă mai bună decât o procedură medicale invazivă.

„Dacă s-a evitat o intervenție chirurgicală, folosirea unui endoscop sau o procedură ulterioară, evident că și-a făcut treaba Deci ai putea spune că este un sfat rezonabil”, a spus specialistul.

Potrivit sursei citate, în Marea Britanie a exista și un care a suferează că răcoritoarea ar putea fi de ajutor în dislocarea oaselor din gât și în evitarea tratamentului suplimentar. Se spune că băuturile carbogazoase ar putea pătrunde în os și ar putea provoca dezintegrarea acestuia prin eliberarea de dioxid de carbon.

De asemenea, Brash, a cărei mamă este profesoară de științe, a spus că a făcut acest experiment anterior. Ea a lăsat mai multe oase de pui în Coca-Cola, mai multe zile la rând, și a observat că aceasta devin cauciucate, moi și ulteiror, încep să se descompună.

Țara unde oamenii au devenit, dintr-o dată, cu un an mai tineri. O lege a schimbat totul... Lorenna, cântăreața de muzică de petrecere cunoscută pentru piesa „Ia tigaia, na tigaia”, lovită de un fulger. Cum se si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x