Antena Căutare

O fetiță de 11 ani este alergică la lacrimi și transpirație. Cum se transformă pielea ei când e atinsă de o simplă lacrimă

O fetiță în vârstă de 11 ani a crezut că are o simplă iritație pe piele, dar când a ajuns la spital medicul i-a spus că este alergică la lacrimi și la transpirație.

colaj foto cu pielea unei tinere si poza cu o fata ce are lacrima pe fata Galerie
Copila este alergică la lacrimi și sudoare și nu există un tratament ce îi poate aduce vindecarea | sursa foto: Shutterstock

Când pielea i s-a uscat neobișnuit de mult, mama a dus copila la spital și, după numeroase analize și investigații, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Se pare că fetița în vârstă de 11 ani avea, de fapt, alergie la lacrimi și la propria transpirație. Mulți au fost uimiți când au descoperit cum se transformă pielea tinerei, atunci o atinge o simplă lacrimă.

O fetiță de 11 ani este alergică la lacrimi și transpirație. Cum se transformă pielea ei când e atinsă de o simplă lacrimă

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unei copile în vârstă de 11 de ani care într-o zi a observat că are pielea extrem de uscată. Mama acesteia, Karyn Zimny, în vârstă de 47 de ani, s-a uitat și a crezut că este vorba despre o simplă izolație. Văzând că efectele se agravează, doamna a decis să meargă la spital cu cea mică. După numeroase analize și investigații, medicul i-a pus copilei un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Citește și: Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma Killilea

„Când am mers la spital avea o infecție cu stafilococ și a luat antibiotice. Toată fața arăta de parcă avea piele de șarpe, ce se descuama. La baie cada se umplea de piele, efectiv”, a dezvăluit mama, potrivit celor de la nypost.com.

Copila a fost diagnosticată cu o eczemă atipică ce a dus la apariția unor alergii bizare, printre care și o alergie la lacrimi sau la sudoare.

„E atât de dureros, îi place dansul. Când se uită la prietenii ei care dansează se întristează și mă întreabă dacă ea o să fie vreodată ca ei. Se întreabă de ce nu poate avea pielea la fel ca ei. Este foarte dureros”, a mai completat mama.

Citește și: Ea e tânăra alergică la apă! Ce pățește dacă i se face sete sau vrea să facă baie

Copila din Autralia încearcă tot felul de tratamente și familia speră că, într-o zi, această afecțiune va dispărea sau măcar va deveni mai ușor de suportat. Nu există în prezent tratament de vindecare pentru eczemă, psoriasis sau dermatită, însă e important ca pacienții să încerce, pe cât posibil, să țină în frâu simptomele.

Studiile recent au arătat faptul că tot mai mulți copii din Australia prezintă eczeme sau dermatite atipice și specialiștii încearcă să descopere nu doar cauza apariției, ci și un tratament de ameliorare a durerilor sau a celorlalte simptome.

Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată | VIDEO... O tânără și-a comandat o rochie de pe internet, dar când a deschis coletul a crezut că nu vede bine. Ce a primit, de fap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x