Antena Căutare

Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma Killilea

O femeie din Marea Britanie a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că are alergie la bani. Acum, povestea acesteia s-a transformat într-un adevărat exemplu pentru mulți.

Emma Killilea tinand bani in mana Galerie
Emma Killilea este cunoscută în lume ca fiind femeia alergică la bani | sursa foto: Profimedia

Emma Killilea a devenit cunoscută în toată lumea în urmă cu un deceniu, atunci când publicații din întreaga lume au numit-o drept femeia alergică la bani. Povestea sa a ajuns pe internet și a devenit virală.

Acum, britanica din Sheffield a demonstrat că nici măcar o afecțiune rară și dificilă nu te poate face să stai departe de o carieră de succes.

Cine este și cum arată azi Emma Killilea, femeia alergică la bani

Avea 39 de ani atunci când numeroase publicații i-au spus povestea. Emma Killilea a dezvăluit cum, din cauza bolii pe care o are, a dezvoltat alergie la bani și la orice alt lucru ce conține nichel. Ca să prevină durerile, mâncărimile și erupțiile, femeia a ajuns să folosească mănuși din cauciuc pentru a putea atinge monede și alte obiecte ce conțin nichel, precum bijuterii, nasturi sau fermoare.

Citește și: Ea e tânăra alergică la apă! Ce pățește dacă i se face sete sau vrea să facă baie

Totul a început la vârsta de nouă ani, atunci când cineva i-a dăruit un colier ce conținea respectivul metal la care este alergică. Văzând ce reacție i-a cauzat bijuteria, aceasta a înțeles imediat că trebuie să stea departe de orice obiect care are nichel în structura sa.

„Nu pot purta haine cu nasturi sau fermoare ce conțin nichel și nici orice tip de bijuterii. Lista este interminabilă, dar cel mai mult am de suferit de pe urma banilor. Monedele cu nichel îmi dau multe bătăi de cap”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Și aceasta nu a fost singura problemă medicală a britanicei ce a devenit cunoscută drept femeia alergică la bani. Medicii i-au spus că suferă și de boala celiacă, ce constă într-o intoleranță autoimună la gluten. Pentru cei care nu știu, cei care suferă de această afecțiune trebuie să evite consumul de grâu, secară, orz și orice alt produs ce conține gluten.

Citește și: Zeci de mii de români suferă de intoleranţă la gluten! La ce complicație extrem de gravă poate duce boala celiacă, dacă este ignorată

Totuși, în ciuda problemelor medicale, Emma Killilea a fost determinată să își facă o carieră de succes și să ajute și alți oameni care suferă de alergii și de boala celiacă. Britanica din Sheffield și-a conceput propriul brand de produse fără gluten și ulterior a făcut numeroase eforturi pentru a face cunoscută această afecțiune.

Sătulă de faptul că există puține alimente fără gluten, aceasta și-a depășit limitele și a pus bazele unei afaceri de succes. Azi, compania sa produce o varietate de cereale, pâine, prăjituri și deserturi fără gluten. Mulți dintre cei diagnosticați cu boala celiacă spun că viețile lor au devenit mai ușoare de când pot avea o dietă mai puțin restrictivă.

Azi, Emma Killiea are aproape 50 de ani, este un speaker motivațional urmărit de mii de oameni și o femeie de afaceri de succes. Britanica a reușit să devină un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru numeroase persoane din Marea Britanie și nu numai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie a băgat un file de pește în tava de cuptor, dar ceea ce a urmat i-a dat fiori. Ce a reușit să filmeze cu telefo... O femeie a găsit pe stradă o pisică și a decis s-o ia acasă. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x